Кобрата бесен на Андреа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:22 / 07.02.2019
7863
Андреа продължава да ядосва гаджето си Кубрат Пулев. Певицата от ден на ден става все по-предизвикателна и все по-гола. Тя не спира да залива социалните мрежи с разкрепостени снимки, на които не оставя много на въображението на феновете си. От известно време Теодора, както е истинското й име, е на почивка в Тайланд. Тя се показва в изключително изрязани бански. На един от последните й фотоси е вирнала дупе в басейн, а на друг - показва напращял бюст с прозиращи зърна.

Всичко това никак не се харесва на Кобрата, с когото са заедно от дълги години. Боксьорът вече предупреди веднъж половинката си да спре с подобни еротични публикации. Той смятал, че с годините Андреа ще се вразуми, но става точно обратното.

"Карали сме се, ултиматуми съм й поставял и какво ли не. Не съм окей с тези снимки! Някой път ще ми кипне и ще стане страшно. Андреа е певица, много е талантлива. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи, евтини снимки", заяви преди Нова година Кубрат публично в телевизионно предаване. Думите му още повече са налели масло в огъня. От инат Андреа стана далеч по-разюздана в публикациите си в социалните мрежи.

През есента чалга певицата бе подложена на нападки за визията си в коментарно студио на "Биг Брадър". Тя бе обвинена, че е надебеляла и няма нищо общо с външния вид, който демонстрира на обработени с фотошоп снимки в интернет. Андреа тогава отвърна: "Хора, това ли е най-важното?".

Само преди няколко дни Пулевица чукна 32 години, пише "България Днес". Тя посети островите Пхи Пхи и Панг Нга. Андреа е в компанията на приятелки и без мъж. Кобрата започна подготовката си за своя следващ мач. Пулев ще излезе срещу финландския гигант Роберт Хелениус. Мачът е насрочен за 23 март в зала "Форум" в Ингълууд, Калифорния. "Съвсем скоро ще се бия за световната титла и ще я спечеля", обеща преди дни Кубрат. Българският боксьор е официален претендент за пояса на Международната боксова федерация (IBF), притежаван от Антъни Джошуа.


Виж коментарите (1)

Още по темата (1301):
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).