Красивата Венци Тафкова с тайнствен мъж до себе си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:01 / 12.07.2022
722
Тайнствен татуиран мъж топли леглото на Мис България 2020 Венцислава Тафкова. Уикенда миската се появи в столичен клуб в компанията на здравеняка, чиито отличителни белези по тялото доста напомнят тези на Благой Георгиев.

Двамата се забавляваха под жарките ритми на живия оркестър в клуба, лееха скъпарски алкохол върху барабаните на музикантите, а мачото дори запали огън по повърхността на инструментите за атракция.

Веднага направи впечатление татусът на Исус Христос на ръката му, който забелязахме във видео сторито, публикувано в малките часове на нощта от самата Тафкова. След броени минути обаче миската предвидливо изтри доказателствата за гореща афера, но успяхме да реагираме навреме и да запазим пикантната улика.

Набожната тематика в татусите на тайнствения мачо определено напомнят тези на Благо Джизъса, с когото наскоро я свързваха столични клюкари. За съжаление обаче лицето на въпросния мъж така и не се видя.

Самата Тафкова категорично отрича да си има гадже. Тези дни в инстаграм анкета фенове я попитаха дали си има приятел, но миската отговори отрицателно. Въпреки това последователи й напомниха, че са я засичали неведнъж с мистериозен мъж. 

"Голяма част от живота ми е на показ и става публично достояние. На мнение съм обаче, че всеки човек – дали е публична личност или не, има и личен живот. Затова искам да запазя малко за себе си“, заяви миската в отговор на любопитните фенове.

Тези дни тя бе на почивка по морето, но отново позираше сама на всички снимки и не пожела да коментира кой я придружава.

Кой е притежателят на религиозните татуси и защо Тафкова крие кой е мъжът до нея, женен ли е или предпочита да страни от светския живот? Засега можем само да гадаем…

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).