Крият ли Лена и Миро тайно бебе?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:54 / 09.02.2023
826
Слух, че една от най-коментираните двойки в политиката - Лена Бориславова и Мирослав Иванов, са станали тайно родители, е плъзнал в родния на Иванов Ямбол.

Местни хора разкриват, че наскоро бившият депутат от ПП бил забелязан на разходка в центъра на града, тикайки бебешка количка.

Миро бил на посещение при своите родители, които продължават да живеят и работят в Ямбол. Гражданите споделят, че го видели да кръстосва центъра на града в отсъствието на половинката си Лена, но пък заедно с новороденото бебе. Жители, които го познават и му симпатизират, дори поискали да се снимат с него за спомен. Иванов приел с охота. Но любопитният кадър, който се завъртя в социалните мрежи, буди хиляди въпроси, чие е бебето количката до него. Възможно е новороденото да е на близки, роднини или приятели на Мирослав, а той просто да е проявил желание да го разходи, правейки генерална репетиция за ролята на баща.

Припомняме, че наскоро бившият депутат от Промяната сподели в кулоарите на парламента, малко преди народното събрание да спре работа, че с годеницата му Лена имали съвсем сериозна намерения за сватба. Те са сгодени вече продължение на девет години, но все още не се решили за важната крачка и не са узаконили любовта си.

Лена е вече на 33, а Миро с три години по-голям от нея. Заедно са още от студентски си години, а след дипломирането заживяват на семейни начала. От известно време насам обитават обща апартамент, който закупили на името на двама им, досущ като истинско семейство, с помощта на ипотечен кредит, писа "Ретро“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).