Кубрат Пулев показа дъщеричката си, кръсти малката в Бачковския манастир

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:20 / 22.05.2023
593
Кубрат Пулев кръсти 2-годишната си дъщеря Христина в Бачковския манастир. Спортистът не се похвали с фотоси от църковния ритуал, а тържеството е преминало тайно и в най-тесен кръг. На него са присъствали майката на Христина – Розали, братчето й Спартак, Тервел Пулев и семейството му. 

Кръщенето е минало като по мед и масло, щерката на Кобрата вече е християнче и той е най-щастлив от този факт. От фотоса, се вижда, че момиченцето има доста коса, а в лице е копие на баща си. Както повелява традицията, Христина е облечена цялата в бяло, а татко й е със скъп костюм и марков колан, но с маратонки. Брат му Тервел също е със сако и риза, но с дънки и маратонки. Кобрата е известен с това, че обича да ходи с костюми, а не се носи постоянно в размъкнати анцузи.

Кръщенето се е състояло в Бачковския Манастир, защото боксьорът има сантимент към този край.

"Баща ми е от Пловдив, Бог да го прости! Беше много силен човек. Той ни даде пътя в живота. Мечтата му е била да има момчета, които да направи боксьори. Първо са се раждали само момичета, имам три сестри, след което се раждам аз и после брат ми. Баща ми дори е искал и трето момче, но майка ми му казала: "Ако някоя комшийка се съгласи – действайте си, но аз не искам!“, споделя Кобрата в един от малкото случаи, в които говори за баща си.

За майка си Христина споделя още по-рядко, но пък кръсти наследничката си на нея. Никой не знае точно кога е родена щерката на боксьора, но се предполага, че е проплака за първи път в средата или края на 2021 г. Преди 3 месеца се роди братчето й Спартак. Малкият юнак се появи на бял свят на 2 февруари в столичната АГ болница "Шейново", както "Уикенд" писа. Майката и на двете деца е Розали Петрова, която фолк певицата Андреа ненавижда, защото й открадна мъжа.

Кобрата призна, че е станал баща на дъщеричка едва в края на 2022 г. и упорито крие отрочетата и жена си. Боксьорът призна за сина си след публикацията в медиите, иначе най-вероятно щеше да крие и него. Наскоро спортистът заяви, че планува да има поне още две деца, а Розали е съгласна да ражда всяка година, досущ като Светлана Гущерова.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).