Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Летяща сцена, музикални звезди и каскади предстоят в резиденция Перла
Автор: Екип на Burgas24.bg 07:00 / 11.08.2023Коментари (0)1091
©
“Летяща сцена" е една от атракциите, които хиляди посетители ще могат да видят, по време на грандиозно парти в легендарната екс резиденция “Перла" до Приморско на 11 и 12 август. Подобно съоръжение ще бъде използвано за първи път на Балканите, като за целта то ще бъде издигнато от най-големия у нас подемен кран с тегло от 130 тона и стрела с дължина 73 метра. На нея ще излязат десетки изпълнители, сред които VIRGO, FYRE, Emil TRF, 100 Кила, Ъпсурт и др.

Мега събитието е “втори епизод" на пионерската за България парти концепция “директно във филма", която интегрира елементи от кино продукции. След успеха на пилотния “Project X", мотото на този уикенд е “Hangover". За да се пресъздаде по най-атрактивния начин, тематично ще бъде използван големият брой помещения в бившата резиденция, като във всяко от тях ще се случва нещо различно.

Организаторите са предвидили и още изненади за публиката, сред които фешън шоу с топ модели, които ще представят популярни български дизайнери, прожекции на актуални български филми, както и зрелищни каскади, които ще се изпълняват от професионалисти от New Boyana Film Studios с опит в мега световни продукции.

“Желанието ни е да вкараме българската публика “във филма" на качествено нова, епична парти концепция. Това е модел, който е утвърден и изключително популярен зад океана, но все още е нов за нашите географски ширини. Първият ни опит обаче доказа, че и тук има място за него и се приема изключително добре от младите фенове, а сега е време да стъпи и на южното Черноморие.", разказват организаторите от Project X.

Те обаче са категорични, че зрелищното шоу се подготвя с изключително внимание към безопасността. Провеждане на събитието е координирано, съгласувано и одобрено от органите на МВР и Районно управление – гр.  Приморско, Служба “Пожарна безопасност" и екипите на Спешна помощ. В допълнение за реда ще се грижат близо 100 професионални охранители. Всички каскади ще се изпълняват от професионалисти в обезопасени зони, като предварително ще бъдат извършени необходимите технически тестове. Специален екип ще отговаря и за управлението на “летящата сцена".  За да се намалят натоварването и рискът в пътното движение, организаторите са осигурили организиран транспорт с автобуси от курортите на южното Черноморие - Приморско, Бургас, Царево, Лозенец, Китен, Свети Влас, Бургас, Созопол, Къмпинг Градина.

Локацията на “Перла" e подбрана внимателно не само заради историческата и мултифункционална сграда и изключително красивата гледка, но и заради комбинацията от лесен достъп и сравнителна отделеност на резиденцията, така че да не се създават неудобства за другите туристи в региона.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: