Любим български актьор се нуждае от спешно кръвопреливане!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:09 / 15.10.2017
1980
Обичан от всички комедиен актьор се нуждае от спешно кръвопреливане. Стефан Щерев - Чечо е приет по спешност във ВМА. Приятелите му отправиха във Фейсбук призив към всички, които могат да помогнат.

"Актьорът Стефан Щерев Чечо се нуждае от спешно кръвопреливане. Кръвната му група е рядка - В (-). Който може да помогне с дарение на кръв или по някакъв друг начин, нека да го направи в центъра по кръвопреливане на ВМА-София", написа актьорът Мариан Бачев. 43-годишният актьор се почувствал зле преди няколко дни и бил приет в болницата с проблеми в черния дроб.

Заради внезапното влошаване на здравословното му състояние бил отменен и спектакъл в Хасково, в който Стефан Щерев трябвало да участва. Колеги на актьора споделят, че той има нужда от поне три банки кръв. Стефан Щерев Чечо е сред обичаните български актьори. Играл е в Народния театър "Иван Вазов", НДТ "Сълза и смях", Малък градски театър зад канала, театър "София".

Известно време е на свободна практика, главно извън България. Сътрудничи и работи с Алън Гуд, Ксавие ле Роа, Нандан Кирко, Томи Яженич, Далия Ачин. Участвал е в десетки игрални и късометражни филми. Изиграва ролята на Валентин Иванов в сериала "Отплата". Бил е водещ на предаването "Да разлаем кучетата", както и е едно от лицата на неделното ток-шоу по Нова "Станция НОВА" и "Почивна станция". Чечо е един от партньорите на истински холивудски звезди.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).