Люси Дяковска: На 18 си дадох сметка, че в Плевен трудно ще се науча да бъда този музикант, който си представях

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
15:59 / 29.09.2022
980
"На 18 години си дадох сметка, че в Плевен трудно ще се науча да бъда този музикант, който аз си представях, че искам да бъда. Заминах за Германия като много щастливо българче и по тази причина може би не се сблъсках с критиката "Ах, вие българите за нищо не ставате“. Спаделя певицата Люси Дяковска пред Bulgaria wants you .

"Много пъти обаче съм чувала от сънародници в чужбина, че ги считат за по-нисша класа или идващи от такава държава. Чудих се защо тогава стоят там? И си отговорих сама – Те не искаха да излязат от зоната си на комфорт и предпочитаха да съществуват вместо да живеят. Върнах се за по-дълго време в България за първи път през 2008 г. Тогава изобщо не мислих, че мога да остана да живея в тук за постоянно. Днес през 2022г. аз съм щастлива в родината си и съм на мнение, че искам да живея тук и само да пътувам навън па работа.“ – казва още  Люси Дяковска.

Люси Дяковска е един от лекторите на "Живот и кариера – защо в България?“. Това е най-големият форум за българи в чужбина от години насам. Събитието е организирано от Bulgaria wants you и ще се състои на 9 октомври в Мюнхен, Германия. То е напълно безплатно след регистрация в сайта на платформата.Освен нея, в лекторския панел участие ще вземат и президентът Росен Плевнелиев, журналистът Георги Тошев и продуцентът Магърдич Халваджиян.

Певицата не крие, че няма търпение да се срещне с българската общност в Мюнхен, защото иска да ги мотивира, че могат да имат по-хубав живот в България отколкото в чужбина:

Освен лекторски панел, на който гостите ще разказват своите трудности по пътя към успеха, ще има и много работодателски щандове на български компании, които ще предлагат конкретни позиции за кариерно развитие в България.

Виж коментарите (4)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).