Мира Добрева: Мъж се избира, като го помиришеш

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:13 / 13.12.2022
2772
Мъж се избира, като си го помиришеш. Ей, така. Като го гушнеш. Като потънеш в недрата на душата му. Ако ти замирише на твое, гърлото ти ще се стисне, въздухът ще спре да се прецежда. Атомите в теб ще полудеят. Вечността ще се разклати. А ако си тръгне, ще останеш прикована към тъжната действителност на неживота.

Това написа във Фейсбук тв водещата Мира Добрева, видя Plovdiv24.bg.

Оказа се, че това е откъс от новата ѝ книга, която тя подготвя. В част от коментарите, освен успех обаче се прокрадва следния диалог с почитатели:

Особено ако ти замирише на 20-дневно некъпан, на мръсни чорапи и с развалени зъби! Направо да го схрускаш?! Съвременните жени - поне 70%, си харесват такива!

Не вярвам…

Не е вярно! Точно заради миризмата на гнили зъби неоправени, много връзки не се развиват добре...или направо си се разпадат! Казвам го от личен опит! 

Не са толкова много, моля Ви... никой не би издържал...! 

На Вас вярвам, госпожо. Но, повярвайте ми - масово почти всички смърдят и като тела, и устите им.....! Дълго е и не е за писане. Ако можех, щях роман да Ви разкажа! И пак напомням за дрескода.

Знам го от лични наблюдения! А когато се движа по улицата, спазвам дистанция между мен и околните по тази причина.......Разбира се, че не вярвате - в телевизията все пак се спазват някакви норми. Апропо - обръщали ли сте внимание също и на дрескода на колегите си - в телевизията?! Пълен отврат и палячовско обличане, стигащо до "дрескоден" садизъм! Мъже и жени поголовно с костюми или официални рокли, но със шарени чорапи, маратонки и кецове, раздърпани фанелки, цветова перверзия и....ами, те така........

Почитателка се обръща към Мира със следните думи: Мира, с душата си говориш! Обичам да те чета, слушам и гледам! Успех за книгата!   

А Добрева ѝ отговаря: 

Истината е, че се страхувам да я пусна тази душа да говори...Като знам, че щом отворя вратата ѝ, през нея нахлуват орди с кални ботуши... и газят ли, газят...

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).