"Мис Силикон" се сгоди, получи годежен пръстен с голям диамант

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:53 / 14.07.2022
759
Носителката на титлата "Мис Силикон" Жасмина Стоичкова се сгоди. Моделката е получила годежен пръстен с двукаратов диамант. 

От няколко месеца тя се радва на нов мъж в живота си и очевидно връзката й се развива не само добре, но и доста бързо, коментират запознати. А половинката й я глези с всевъзможни луксозни почивки и скъпи подаръци. Клюките дори гласят, че Жаси е приела пръстена, а сватбата се очаква да бъде още в средата на есента. Все още не е ясно кой е бъдещият съпруг на силиконката, но вероятно скоро тя сама ще ни издаде.

Междувременно други емоции тресат силиконката - само след седмица й предстои да предаде короната на новата победителка. Тази година участничките са изключително атрактивни, а сред тях е и актуалната носителка на титлата "Лейди България".

Красивата Карина Атанасова решила да участва в конкурса с цел да промотира благотворителната си инициатива за борба с анорексията. Миската споделя, че е била на косъм от смъртта, след като години се е борила с хранителното разстройство, пише "Телеграф".

Сега се чувства по-красива и по-силна от всякога и искала да предаде това свое послание до колкото може повече момичета, разказа тя пред екипа ни. Освен нея във финала тази година ще участва телевизионна водеща и певица, студентка по бизнес мениджмънт, еротичен модел и бъдеща акушерка.

За първи път събитието ще се проведе не на морето, а в спа столицата ни Велинград. Голямата награда за победителката пък са чисто нови по-големи силиконови гърди, предоставени от турска клиника.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).