Мисис България 2012 г застава на стола на журито в конкурса Мисис Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:32 / 14.03.2022
951
Броени дни остават до избора на най- красива омъжена жена на Бургас за 2022 г. Престижния конкурс за красота ще се проведе на 24- ти март в хотел България, а красавиците, които ще се борят за титлата ще бъдат оценявани от специално жури. В това амплоа ще влезе носителката на титлата Мисис България 2012 г. Йордана Димитрова. Красавицата е основателка на Академия за личен имидж, бранд, стил и етикет на съвременната дама "Великолепната жена". Йордана и нейния екип развиват специални обучителни програми, събития и Мастър-класове за жени, които избират предизвикателството на живота, а именно да изживеят мечтите си. През годините, освен носителка на титлата Мисис България 2012 г., Йордана Димитрова е печелила призовете "Модна икона"- 2017 г., "Бизнес дама на годината"- 2020 г. и още престижни награди. Тя пристига специално в морския град, за да бъде жури на най- престижния конкурс за красота- Мисис Бургас 2022 г.

В ролята на жури в конкурса Мисис Бургас 2022 г. ще се впусне и нотариус Милена Илчева, която ще удостовери избора на най- красивата омъжена жена на Бургас. Нотариус Илчева ще удостовери също така и сумата, събрана от дарения от благотворителната кампания на конкурса, която тази година е в помощ и подкрепа на украинските майки и деца, бягащи от войната в Украйна. Организаторите на конкурса Мисис Бургас категорично не могат да бъдат равнодушни към съдбата на украинските жени и деца, които търсят убежище в нашата страна и по- конкретно в Бургас, още повече от факта, че миналогодишната носителка на титлата София Мазуренко е от Украйна.

С отговорната задача да бъдат жури на престижния конкурс за красота Мисис Бургас 2022 г. се заемат, по традиция, изявен спортист, журналисти от морския град, естетичен хирург от Турция и известния бургаски фризьор от студио "Extravaganza" Тодор Тодоров.

В надпреварата за титлата Мисис Бургас 2022 г. ще се впуснат петнадесет красавици. Една от одобрените кандидатки няма да има възможност да се яви тази година на конкурса, поради здравословни причини, но запазва възможността си да участва в някоя от следващите години на провеждане на конкурса Мисис Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).