Мизерни условия в "Ергенът 2"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:15 / 05.11.2022
1301
Снимките по втория сезон на шоуто "Ергенът“ в момента продължават текат в Бодрум, но вървят към своя край. Водещият Наум Шопов сподели в социалните мрежи, че новият сезон е много по-интересен от миналогодишния. Той допълни, че са работили почти денонощно, но по план след броени дни трябва да се приберат в родината, пише "Уикенд".

Всички вече страдали от крайно изтощение, а причината се кореняла в ограничения бюджет на формата. Екипът гледал по-бързо да заснеме сцените, да си свърши работата и да се върне в България, за да не се дават излишни пари за наеми, гримьори и т.н.

От кухнята на шоуто издават, че актуалните моми били набутани по 6 в стая и изобщо не разполагали с лично пространство. Повечето се записали за участие с идеята да изкарат една луксозна почивка в Бодруд и да се сдобият с малко популярност, но останали неприятно изненадани от реалността.

Те чакали с часове само, за да се доберат до банята и нямали време нито за качествен сън, нито за каквато и да било почивка под слънчевите лъчи или до басейна.

Мераклийките за слава бъхтели почти денонощно пред камерите. Новият "ерген“ – пианистът Евгени Генчев, бил по-свободен от задължения, ала кандидатките за сърцето му снимали до малките часове на нощта. Както в миналогодишния сезон, така и в този повечето сцени били режисирани и участниците се съобразявали с "ролите“, които им разпределили предварително.

Сред хубавиците, които са заминали за Турция, е манекенката Розмари Тишер. Тя нашумя с участието си във "Вип Брадър“ преди четири години, но сега пак напира за тв изяви. През последните седмици дългокраката брюнетка е в Бодрум, но още не е ясно дали се бори редом до останалите моми за сърцето на Евгени, или е част от екипа на предаването.

Тишер е голяма почитателка на формата и по време на първия сезон го отразяваше активно в подкаста си. Тя интервюираше всички отпаднали дами, дори издаваше любопитни подробности от развитието на сюжета. Вероятността да са я поканили да коментира и втория сезон е голяма.

От друга страна, не е известно хубавицата да има гадже, та нищо чудно да я видим в действие.

Както знаем, друга известна дама - Ваня Щерева също е в Бодрум. Тя отлетя за Турция още в началото на октомври. 52-годишната блондинка публикува кадри от летището, направени от дъщеря ѝ Мила Роберт. Александра Гърдева от първия сезон пък побърза да ѝ изпрати виртуални целувки, знаейки къде отива писателката.

33-годишният Евгени Генчев даде заявка, че е по-интелигентен и емоционален от фитнес гуруто Виктор Стоянов. Зрителите обаче са скептични, че ще срещне сродната си душа точно там. Предшественикът му също не успя да открие любовта си във формата. В момента Виктор е обвързан с влогърката Мария Тарашманова.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
30 години от смъртта на Айртон Сена: Краят на една епоха във Форм...
Една от фаворитките в "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер з...
Кафяви или бели яйца за Великден? Каква е разликата
Замириса й на лято
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).