Млада певица, дъщеря на легенда, стана поредната футболна съпруга

Автор: Цвети Христова
Коментари (0)
18:00 / 29.07.2023
7345
Голяма новина гръмна в семейството на фолкзвездата Цеца Величкович, видя Sofia24.bg. Дъщерята на Аркан и Цеца – Анастасия обяви чрез социалните мрежи, че е сгодена. Тя публикува видео от събитието в личния си профил в Instagram на фона на италианска песен. Кадрите са придружени от емотикони - буболечка, знак за безкрайност и пръстен. Щастливият годеник е Неманя Гудел, който е футболист на испанския тим Севиля. Той направи романтичното предложение на любимата си на легендарния остров Ибиса.

Най-прочутият парти остров на света oтдaвнa e извecтeн ĸaтo мяcтoтo зa пoчивĸa нa xaйлaйфa. Преди месец сръбският национал Неманя Гудел вдигна трофея от Лига Европа със Севиля, а андалусийците продължиха бруталната си доминация във втория по сила континентален турнир. Припомняме, че тогава той избухна в сълзи, докато говореше за прекъснатата бременност на приятелката си Анастасия Ражнатович, както и за сърдечните проблеми на брат му Драгиша. Само два дни преди финала срещу Рома Неманя Гудел загуби дъщеря си.

Приятелката му Анастасия, беше бременна в петия месец и двамата очакваха момиченце, но загубиха детето. След победата срещу Рома след изпълнение на дузпи Гудел посвети трофея на неродената си дъщеря. Светът пък беше шокиран по-рано от информацията, идваща от Испания, че сръбският футболист Драги Гудел е колабирал и е откаран по спешност в болница. След мълчанието около състоянието на Драги, брат му Неманя Гудел, сподели снимката в социалните мрежи с информация, че той се чувства добре. 

Известно е, че Драгиша Гудел изгуби съзнание по време на мача от Трета лига в Испания между Кордоба и Ферол. Линейката веднага влезе на терена, лекарите се бориха за живота му, а реанимацията е продължила седем минути. Сръбският футболист дойде в съзнание и веднага бе откаран в болница. Преди да бъде настанен в линейката, той пожела да влезе в игра отново.

"Дами и господа, благодаря ви много за подкрепата не само днес, но и през цялата година. Това беше една от най-трудните години в живота ми. Загубих брат си за три минути, загубих и бебето си...", каза той.

Иван Ракитич пръв се приближи към него, за да го утеши.

Анастасия Ражнатович пък е наследила доста неща от известната си майка – силен глас и красива визия. Младата певица поразително прилича на Цеца. Анастасия се изявява също така и като модел. Любопитно е, че това е един много често срещан съюз между певица и футболист в световен мащаб. Дъщерята на Цеца е решила да нагази дълбоко в дебрите на музиката. Тя е вече доста популярна в Сърбия, като изкара няколко хита.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
"Фактор" побърка феновете на юбилейния си концерт в НДК
Край! Уволниха Андреа Банда Банда
Чудната храна, която ви помага да придобиете тен и намалява риска...
Тези хора не бива да консумират яйца
Продължава ли да има Филип Буков проблеми със сърцето?
Това е лесен и вкусен лек при простуда


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).