Мрежата ври и кипи заради наша хубавица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
12:37 / 28.11.2017
3053
Забравете Мис България Тамара Георгиева! Българка е най-красивата жена в Европа, а името й е Лидия Иванова. Мрежата ври и кипи от интерес към друго момиче, което ще се окаже любимка на всички. Нейното име е Лидия Иванова и тя е коронована за най-красива жена в цяла Европа, пише "Телеграф". Бдителни любители на женската красота припомнят, че по време на конкурс за красота, проведен в Ню Йорк през 2015 година, родната хубавица е грабнала короната в оспорвано съперничество с над 20 красавици. Лидия обаче едва сега стана популярна в родната си България, а суперлативите по неин адрес не стихват. 

"Това е истинска миска! Това е истинска българка", категорични са коментаторите в мрежата. Те са убедени, че не може и дума да става за сравнение между Лили и новата мис България. Лидия живее в Лос Анджелис, Калифорния. Тя е родом от София и още от съвсем малка се носи по модните подиуми. Преди две години журито на престижния конкурс "Miss Europe Global" единодушно я избира за най-красива европейка. Въпреки признанието, Лидия Иванова не е разпознаваема дори за най-известните познавачи на женска красота у нас. 

Самият конкурс се провежда под егидата на ЮНЕСКО, а каузата му е изцяло благотворителна. По време на състезанието Лидия се появява с носия от Пиринския край и така очарова журито, че не се нуждае от разголени рокли или бански костюми, за да покаже даденостите си и да получи първото място. Хубавицата има и второ отличие - тя е втора по красота и в друга надпревара - "Мис Българка в САЩ - 2015", състоял се в Чикаго. Как е възможно за хубавите българки да не се говори? Защо в конкурса "Мис България" винаги избират неподходящи лица и кога ще има достойни претендентки за титлата", дивят се в социалните мрежи.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).