Мъжът на Белослава: Арестът й е недоразумение, трябваше да ходим към морето

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
10:02 / 12.07.2023
1030
Белослава си е у дома. Става въпрос за недоразумение. То ще бъде изяснено. Това коментира съпругът на Белослава - художникът Евгени Йонов.

Известната поп и джаз изпълнителка онзи ден влезе в полицейските хроники за шофиране след употреба на алкохол. Според информация от медиите дъщерята на Анета Сотирова е била задържана в ареста на Шесто РПУ в София.

"Всичко е наред с жена ми. Добре е, очакваме ситуацията да се изясни. Аз нямам какво да кажа повече, защото в момента съм в чужбина", добави за "Българя Днес" Евгени Йонов.

Мъжът на Белослава каза още, че семейството е планирало да отпътува вчера към морето. Артистичната двойка притежава къща в курорта Лозенец и често участва в различни публични изяви там.

"Но нищо човешко не ни е чуждо", направи лек намек мъжът на певицата. Това може да се тълкува и в посока на упоритите слухове, че през последните няколко години Белослава е заобичала чашката.

Засега от МВР потвърждават единствено, че има 49-годишна арестувана жена, карала след употреба на алкохол. Според някои публикации вместо изпълнителката на телефона й отговаряла непозната жена. По думите й информацията за закопчаването на Белослава не отговаря на истината и тя не се намира в следствения арест на столичното Шесто РПУ.

Вчера стана ясно, че именно Белослава е била жената, карала след употреба на алкохол и арестувана около 4,30 часа сутринта.

Поп звездата е била спряна от полицейски патрул на столичния булевард "Александър Пушкин", малко преди Княжево. Тя е излязла от денонощен магазин, а униформените тръгнали след нея. Няколко метра по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1,25 промила алкохол. По закон при над 1,2 промила се носи наказателна отговорност. Изчакват се и резултатите на взетите от Белослава кръвни проби.

Преди време родни таблоиди набедиха певицата в пристрастие към бялото вино. Повод за публикациите стана изнесеното от софиянец в социалните мрежи. Той видял Белослава да излиза от участие в сутрешен блок на голяма бг телевизия и да засяда в близко заведение с приятелка. Белослава си поръчала чаша бяло вино, въпреки че било само 10 часа. Колежки на щерката на Анета Сотирова пък разказват, че тя се опитвала да удави тревогата от спада в кариерата си с лек алкохол. Към обяд чашата бяло вино за сутрешен "отскок" вече се превръщала в бутилка, твърдят те. Белослава години наред бе на гребена на вълната, но напоследък музикалната сцена е атакувана от много млади изпълнителки, които налагат и по-модерно звучене в "духа на днешния ден".

Виж коментарите (5)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Нов хазартен оператор стартира до дни
Проф. Дуранкев за Евровизия 2024: Чашата прелива от експлозивни м...
Башар Рахал наследява Андреа Банда Банда по БНТ?
Шест зодии са най-големите късметлии тази седмица
Предстоят ли съкращения в телевизиите?
Това е природният лек срещу сърбящ и чувствителен скалп


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).