Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Наш министър се влюби в телевизионна водеща
Автор: Екип Burgas24.bg 09:59 / 14.02.2015Коментари (6)1742
©
Tя е много, много, много красива. Това вижда Красен Кралев, тъкмо станал министър на спорта, когато отива в Би Ти Ви, за да участва в "Лице в лице" при Цветанка Ризова.

Пред студиото среща Виктория Петрова, която, не щеш ли, спира при него. Но не да си говори с министъра, а да побъбри с пиарката му, с която се познават отдавна.

Тя учтиво ги запознава и дори възкликва: "Как е възможно да не се познавате при положение, че и двамата сте от Варна, и двамата имате общо с медиите?" Преди министерското кресло Кралев е собственик на рекламна агенция и на няколко информационни сайта.

"Лице в лице" свършва и на връщане в колата, вместо с пиарката да направят анализ на представянето му - все пак е първото му тв участие като министър, той не спира да пита за красивата водеща. Докато стигнат в министерството, вече е научил от първа ръка достатъчно неща за нея, които нямат нищо общо нито със звездния ѝ имидж, нито с лъжите за нея в жълтите вестници.

Още тогава чува, че Виктория има силен, направо опърничав характер, но може би дължи кариерата си тъкмо на тези качества. Всичко, което е постигнала, го е направила сама - с работа, амбиция и без никакви протекции.

След време Кралев разказва на приятели, че Виктория отдавна е в полезрението му.

Още преди да я познава, наблюдава развитието ѝ, воден от местен варненски шовинизъм. Забелязва я от ТВ "Европа", където тя за първи път започва да се занимава с телевизия.

"Винаги са ми били интересни успешните варненци, които се развиват, надскачат регионалното ниво и се доказват на национално без значение в коя област. Особено когато става дума за хора от типа selfmade", казва той в едно свое интервю по друг повод.

След време ще има възможност сам да се увери, че Виктория наистина е от онези самоизградили се хора, уважавани в цял свят именно заради самостоятелния си успех.

Петрова започва работа като журналистка през 2001 г. Тогава е студентка по философия в Софийския университет "Свети Климент Охридски". По-късно записва и завършва журналистика и история. Учила е и право във Великотърновския университет.

Тв водещата започва кариерата си от Варна. През годините е работила и в радио, и в телевизия. Била е кореспондент и репортер, а сега и водещ на най-рейтинговите новини в българския ефир - "Би Ти Ви Новините". Отразявала е горещи събития, потопи, пожари, избори, работата на парламента.

По време на наводнението във варненския квартал Аспарухово тя води централната емисия от мястото на бедствието. Предава на живо след взрива в завода в Горни Лом. Вече в Би Ти Ви, сама пише за кариерата си: "На А и Б в журналистиката ме научиха в радио "Варна"."

Четиринайсет години след прощъпалника ѝ в радиото в онази ноемврийска вечер Красен Кралев е категоричен: "Искам да видя пак тази жена!"

Две седмици по-късно, след като Петрова тактично е отклонила три покани за кафе, най-накрая приема да се срещнат, но само за 10 минути. Събота е и уж краткият разговор се проточва три часа. Толкова им е интересно заедно, че когато си тръгват от заведението, на сервитьора му се налага да ги догони, за да си платят сметката.

Връзката им се задълбочава, но нито той, нито тя говорят за нея публично. Факт е, че не я и крият.

За първи път се показват като двойка на Нова година, когато посрещат 2015-а в прочуто столично заведение. Изглеждат щастливи, влюбени и изцяло погълнати един от друг, разказват хора от компанията им.

Вероятно вече са били и достатъчно спокойни, след като дни преди празника са обявили отношенията си и пред близките си. Кралев представя Виктория на майка си и дъщеря си във Варна на Коледа. Той е разведен.

По същото време отиват и в дома на тв водещата - нали и тя е от същия град. Семейството ѝ отначало се стреснало, разговорът минавал ту на "ти", ту на "вие", но накрая се разделили като приятели.

Всъщност двамата са забелязани публично за пръв път заедно като двойка именно във Варна, когато по коледните празници отиват на театър. Гледат постановката "Маршрутка" с Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов в театър "Българан".

Техни приятели разкриха пред "24 часа", че двамата вече живеят заедно. И все повече това им харесва. Доказателството е, че от няколко седмици тв водещата е довела в дома на любимия си и своето куче - любвеобилен голдън ретривър. 

Стопанката му е приела да бъде на ново място, но кучето ѝ засега показва характер. Казано иначе, изобщо не харесва домашния любимец и досегашен фаворит - хъскито на Кралев. "Гостоприемно" е последната дума, с която може да се опише как кучето на министъра посрещнало кучето на тв водещата, разказват през смях приятели на двойката.

Двете кучета са пълни антиподи на стопаните си, обясняват техните приятели, които са наясно с наблюденията, че често домашните любимци приличат на собствениците си не само външно, но и по характер. 

Министерското хъски е диво, доста буйно и енергично, докато всички другари на Кралев го познават като спокоен, стабилен и уверен. Голдън ретривърът на тв водещата не бърза за никъде, движи се лежерно и даже е малко мързелив. В същото време Петрова е емоционална и много активна. 

"А може би като се намериха, нещата си дойдоха на мястото и всеки от тях постигна баланс", пошегува се пред "24 часа" човек от най-близкото им обкръжение. 

Наскоро в откровен мъжки разговор той попитал Кралев: "Защо точно Вики?" И получил следния отговор: "Не ми спестява нищо, директна е, но е толерантна, прощава грешките и недостатъците, но ги отбелязва. Своенравна, чувствителна, много добър човек, умее да ме поощрява и провокира, изключително ерудирана, сложна личност, интересна... И сигурно си забелязал, но да ти кажа - тя е много, много, много красива."

Мъжът до нея - Красен Кралев, е бивш състезател по лека атлетика, като юноша е шампион на най-дългите дистанции. Така че за разлика от свои предшественици разбира и от спорт. В политиката влиза в началото на 90-те години на миналия век.

Тогава е сред основателите на Федерацията на независимите студентски дружества и на Българското сдружение за честни избори, сред създателите е и на партия "Новото време", която по-късно напуска. Бивш президент е на футболния клуб "Черно море".

Всичките му занимания подсказват, че е нормално министърът да се интересува непрекъснато от новините в страната. И все пак служителите в министерството на спорта са забелязали, че когато е в сградата и няма работна среща, винаги включва плазмата в кабинета си в 17 и 19 ч - тогава са новините на Би Ти Ви, представени му лично от Виктория Петрова. 

От ноември и късната емисия на телевизията - в 23,30 ч, регистрира устойчив зрителски интерес в лицето на министъра, тъй като също я води журналистката.

Виктория също не е безразлична към работата на министъра. С любопитство изчита всичко, което се публикува през деня за него. После му разказва новините накратко. Задължително гледа и тв участията му. Невинаги успява да ги проследи на живо и когато се случи, ги пуска на запис. 

Никога не спестява критиките си. Винаги е откровена. Но не чак дотам, за да му признае нещо, което споделила пред най-близката си приятелка - "че той е всичко, за което една жена мечтае. Да бъде обичана. Да се грижат за нея. Да я обожават. Да я карат да се чувства сигурна. И да има мечти с нея до края на живота им". 

Наскоро прочела, че човек обича с думите, с които е обичан. Харесало ѝ, без да знае кога ще е толкова влюбена, че да казва с усмивка "обичам те", "лека нощ", "целувам те", "щастлива съм". Това е като да откриеш половинката си, с която да си говориш, и когато решите да заспите, часовникът да показва 6 сутринта.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.02.2015 г.
0
 
 
Който сам падне ,не плаче.
Aнонимен
на 14.02.2015 г.
+1
 
 
Тоз мазник Красен Кралев да каже къде избяга предната му жена хубавото Жеси ...а тази няма да се задържи дълго явно е закъсала за пари ама като го окраде и тя ще отлети...то с такъв тлъст хипопотам може да се прави секс само за пари и то за много пари...
+4
 
 
В този ден не бива да сме негативни. Министрите и публичните лица като Красен и като Виктория също са хора и имат пълното право на лично щастие.
Aнонимен
на 14.02.2015 г.
+10
 
 
брях, направо се разплаках от умиление ... кралев си е прост Мазник и това се знае от варненци, отскоро се вижда и от останалите ни сънародници спортист - глупости Но момичето наистина е много красиво! От сърце желая да е щастлива!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: