Натали Трифонова: Давам се само на един

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:10 / 13.02.2020
2208
"Давам се само на един". Това сподели секси синоптичката Натали Трифонова. Освен в ефир пред цяла България блондинката показа любовта си към своята изгора и със снимка с надпис "Твоя". Последвана от кратко, точно и ясно послание - Негова.

Вероятно любимият й все още се казва Доан Хасан, за чиято любов разкри преди време самата синоптичка. Двамата били заедно още от училище, а сега русокосата великотърновка била готова да създаде семейство с него, тъй като той бил мъжът за нея.

И докато събитията доведат до своя закономерен развой, Натали мечтае за пътешествия в най-екзотичните кътчета на света. И ги осъществява. Вече е била в Куба, Френската ривиера, Санторини и други красиви кътчета, а в рубриката й в Би Ти Ви, в която представя различни държави и забележителностите им, тя неведнъж споделя за желанието й да почива сред палми, безкрайни плажове и екзотични коктейли.

"Вижте хората по света какви дворци правят за своите любими. Няма ли кой да построи и за нас такива палати и така да засвидетелства любовта си", обърна се Натали към колежката си Диана Любенова, намеквайки дебело какво трябва да направи Доан за нея. "Най-много къща, но и това не е малко", отговори й Диана.

Натали преглъща неособено приятното чувство, което я обзема при полет със самолет. Защото страх и ужас всяват у нея всякакви големи височини, екстремни спортове и изпълнения, изпълнени с прекомерна доза адреналин. Обзема я ужас само при мисълта за скачане с бънджи или парашут, спускане със ски или скокове във вода от висок трамплин.

За проблема признава самата секси синоптичка. Затова блондинката предпочита да гледа отстрани с топла напитка, вместо да се овъргаля в снега.

"Това не е за мен, не мога. Не ме търсете за такива спортове и изпълнения", категорична е тя без рисковани маневри.

Затова и при посещението си в Боровец наскоро Натали се радваше на прекрасната природа и снега отстрани, където заложи на дълго палто, кожени панталони и високи ботуши. Облекло, далеч от традиционната ски екипировка, пише "България Днес".

Виж коментарите (1)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).