Неочаквани целувки ще разтърсят имението на "Ергенът"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:33 / 15.03.2023
816
Тази вечер тихият залив на имението отново ще стане свидетел на бурно вълнение след неочакваната целувка на Айлин с Евгени по време на последната Церемония на розата. Каква ще е ответната мъжка реакция след смелия и дързък ход на шампионката по карате, дали той няма да ѝ изиграе лоша шега и как ще се развият отношенията между Айлин и най-добрата ѝ приятелка Валерия, която също засвидетелства привличането си към Евгени, предстои да стане ясно от 21:00 ч. по bTV.

Зрителите ще станат свидетели и на една специална индивидуална среща, изпълнена с целувки и страст. С изненадата, която "ергенът“ е подготвил за избраницата си – дама, с която до този момент не са имали възможност за романтично уединение, той ще успее да я трогне до сълзи, сбъдвайки една от най-големите мечти в живота ѝ. Защо Евгени ще определи тази среща като "най-емоционалната до този момент“ и дали дамата ще получи роза от него още по време на индивидуалното усамотение, зрителите ще видят в епизода тази вечер. 

Вечерният коктейл ще даде възможност на двете най-отявлени претендентки във формата – Валерия и Елена – да сложат картите на масата и да поговорят очи в очи за напрежението, провокирано от интереса на Евгени и към двете им. Зрителите ще разберат и кое от момичетата ще събере смелост да се докосне до пианото на виртуоза, за да изрази чувствата си към него чрез импровизирана композиция. Дали изпълнението ѝ ще успее да впечатли Евгени и какво ще предприеме той – отговорът в "Ергенът“ само по bTV. 

Епизодът в четвъртък вечер (16 март) ще започне с Церемония на розата, по време на която Евгени ще вземе тежко решение да се раздели с една от дамите, претендентки за неговото сърце. По време на поредната групова среща избраните момичета ще се върнат в ученическите си години, за да постъпят в "Колежа на любовта“. Техен преподавател ще бъде самият Евгени Генчев, а коя ще получи първа шестица в бележника и коя ще заслужи личен "час на класния“, не пропускайте да разберете в четвъртък от 21:00 ч. 

Вечерта е запазена за бляскавия бал на випуска, но неочакваната самопокана на една от дамите, която не е част от класа на виртуоза, ще предизвика истински смут и ще стане повод Евгени да се обърне към нея с думите: "Какво правиш тук?“. Той ще се довери изцяло на вътрешното си усещане и ще провокира себе си и спонтанността си, а защо това ще остави огорчени голяма част от претендентките, предстои да стане ясно само в ефира на bTV.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Меги напуска "Търси се"
Седалките в колата ви са магнит за петна – ето как да ги отстрани...
Тези храни могат да ви помогнат да спите по-добре
Ергенът Евгени прекара Великден с баба си
Как можете бързо да охладите бира?
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).