Нети с емоционално признание в ефир

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:15 / 12.04.2023
963
В денят преди Великден в студиото на "Животът по действителен случай“ ще гостува актрисата и певица Антоанета Добрева-Нети. В силно емоционален и откровен разговор с Алекс Сърчаджиева тя ще разкаже за неочакваните обрати в живота си, срещата с неподозирани хора и намирането на себе си след години съмнения, че нищо не е такова, каквото изглежда.

Нети ще разкрие кое е голямото събитие, което ѝ предстои в професионален план и каква е връзката между "Луната спи“ и "Царицата на чардаша“. Зрителите на bTV ще разберат също как талантът компенсира нарушения слух на певицата и какво е съпругът ти да е един от най-цветните и креативни мъже в България.

В рубриката "Моето ново Аз“ предстои среща с Екатерина, чието ежедневие години наред е подчинено на чуждото удобство. Тя се отдава на близките си по начин, който разрушава собственото ѝ тяло. Хроничното безсъние и умората са нанесли големи щети по лицето и цялостното ѝ излъчване, докато физическата болка е неин ежедневен спътник. След като решава, че е време най-после да се погрижи за себе си, съдбата я отвежда в клиниката на д-р Джак, а резултатите ще изненадат и най-големите скептици.

Темата на "Топ 10“ тази седмица е вдъхновена от криминалната хроника. Класацията е събрала на едно място 10 много известни българи, които са станали жертва на нагли измами. Водещият Иво Аръков ще разкрие кой е измамен с имоти, на кого са откраднали пари от чекмеджето вкъщи и дори кой е станал жертва на световната криптомафия.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).