Неуспял чалга певец "удари джакпота"! Пристана на арабски шейх

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
21:59 / 15.09.2022
747
Чалга певец Живко Добрев, който така и не успя да пробие на фолк небосклона, сбъдна мечтата си и се уреди с лъскав живот.

Пловдивчанинът години наред се мъчи да направи хит в родината си, но така и не успя да стане разпознаваем за повече от 300-400 човека. Преди няколко години изпълнителят се отказа от "кариерата си" и замина да живее в Дубай.

"Уикенд" научи, че Живко е станал "булка" на дубайски шейх, който се отплаща на таланта повече от добре за ласките му. Добрев върти гей-любов с богат местен арабин, с когото се запознал преди години чрез интернет сайт за запознанства между мъже.

"Живко удари джакпота. Много съграждани и колеги му завиждат, най-вече Крум, ама никой не можа да се уреди като него. Арабинът го гледа като писано яйце", коментираха запознати.

39-годишният нашенец се запознава с дубаеца в мрежата, като двамата имат сериозна връзка и са заедно вече няколко години, въпреки законите в Емирството, където са забранени гей връзките.

Живко не може да се нахвали с 5-звездния си начин на живот и скъпите подаръци от арабина. Нашенецът бездейства по цял ден и изцяло е на издръжката на мюсюлманина, който му осигурява редовен шопинг за десетки хиляди из дубайските молове, вечери в скъпи ресторанти, фризьори, масажи от Дубай до Малдивите, екскурзии по цял свят в първа и бизнес класа на местните авиолинии, които държат един от най-високия стандарт. Шушука се, че всичко това той получавал в замяна да бъде робиня в леглото, но това в никакъв случай не било против желанията му.

В момента Живко е в Лондон и рядко се сеща за родния Пловдив. Въпреки че избягва да показва кадри от дома си, е известно, че живее в мезонет, а цената на подобно жилище ще изправи косите и на родните богаташи.

Живко Добрев често лети до Мароко и Франция, като отсяда само в най-луксозните хотели, в които една нощувка се равнява на заплатата на средностатистически българин за цяла година. Младокът лети в бизнес класи или с частен самолет. Трансферът между европейските столици с частен самолет струва между 40 и 100 хиляди евро. Когато си е в Лондон или Дубай, където живее най-често, пък движи с последен модел "Мерцедес“, чиято цена в момента е около 200 000 евро.

Живко не пести пари и за аутфита си, като само една от чантите му "Ермес“, която е от истинска крокодилска кожа, струва 73 000 евро (143 087 лева). На някои от снимките си позира с часовник, струващ над 50 000 евро. Всичко това са само част от подаръците за Добрев, който се отблагодарявал подобаващо на любимия си.

Неуспелият фолкаджия въобще не мисли да се връща в България, защото е доволен от живота си, който никога не би имал у нас. Суетният гей, който крие годините си, но "Уикенд" научи, че е на 39 лазарника, не спира да афишира скъпите си дарове, които вече надхвърлят милион евро.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).