Никога не трябва да подарявате тези подаръци на жената за 8-ми март

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:01 / 05.03.2024
1172
8-ми март е хубав женски празник, но е много важно всички мъже да знаят какви подаръци не бива да се подаряват на жените на този ден. Затова списъкът от анти-подаръци ще им бъде от голяма полза.

Книга

Ако дамата не е филолог, изпадащ в екстаз от мириса на свежа типография и името на любимия ѝ автор на корицата, то не купувайте книги за нея преди 8-ми март. Може да я поставите в доста неудобно положение: тя със сигурност ще се старае да изглежда начетена и ще се опита да се зарадва на подарък, който всъщност я е разочаровал.

Плюшени играчки

Виждали ли сте тези мъже, които на празника усърдно носят на гърба си огромно плюшено мече, един път и половина по-голямо от тях самите? А това не е най-добрият начин да запалите очите на момичето, по-скоро те забележимо ще се закръглят от изненада, а след това тя ще започне трескаво да мисли как и къде да постави гигантския Мечо Пух в единствената си стая и как да бърше в последствие насъбралия се прах върху него.



Кухненски прибори и спално бельо


Тази точка е спорна: нека обясним защо. По принцип се смята за лошо да се подаряват кърпи, покривки, тенджери и тигани на жена - това изглежда като нямо изявление "твоето място е в кухнята".Но тук много зависи от това кой точно поднася подаръка. Категорично не препоръчваме на мъжете да подаряват такива подаръци на своите приятелки или съпруги: това е твърде утилитарно, твърде прозаично. Но една майка домакиня или баба със сигурност ще се зарадва на полезни и красиви неща в домакинството: вземете предвид особеностите на характера и навиците на жената.

Евтини бижута

Скъпи обеци, елегантна златна гривна или умопомрачително колие - мечтата на всяко момиче и жена. Но такива подаръци удрят по портфейла, а ако нямат пари, мъжете често си мислят, че може да минат с реплика на марков продукт или просто да изберат непозната бижутерия.

Скъпи приятели, не бъдете такива! Такива подаръци обезценяват момичето, не го карат да се чувства като кралица, а точно така трябва да се чувства една жена на 8 март. Ето защо, ако бюджетът е рязко ограничен, откажете се от идеята да купите бижу, а по-добре се спрете на ръчно изработен продукт, като преди това внимателно изкопчете мнението на жената за нейните предпочитания за ръчната изработка.

Членство във фитнес зала

"Какво означава това - дебела съм, грозна съм, той не ме иска повече?" - ще бъде първата мисъл на момичето, което вижда в ръцете си абонамент за фитнес зала, който не е поискало. Дори подаръкът да е от сърце, жената ще се притеснява, че не е достатъчно красива, слаба и атлетична.

Козметичен комплект

Този подарък може да се приеме и като намек, че е време жената да се погрижи за себе си. Не купувайте кремове против стареене, дезодоранти, машинки, епилатори, продукти за душ и т.н. "Домакинството" нека си остане лично дело на жената, както и покупката на панталони и тоалетна хартия. Бъдете внимателни със сертификатите за салони за красота по същите причини. Ваучър за СПА ще я зарадва много повече.

Бельо

Защо не трябва да подарявате бельо? Защото това е много интимна вещ, която изисква стремеж да се подбере. Трябва да знаете обема на чашката, обиколката на гърдите и бедрата, но това не е всичко! На всеки тип фигура подхожда собствен стил. Ето защо най-доброто решение ще бъде да ѝ подарите сертификат за магазин за бельо или да планирате съвместно пазаруване с любимата: направо на място и да изберете онзи комплект с "уау ефект", който и двамата харесвате.

Парфюм

Предвиждането на реакцията на една жена към избрания от вас парфюм по принцип е невъзможно, освен ако тя лично не ви е казала директно: "Искам този вид, тази марка“. Аромат, който ви се струва невероятно секси, у момичето може да предизвика обратен ефект. Затова е по-добре да изберете подобен подарък заедно. В същото време ще научите повече един за друг, докато тествате и обсъждате вариантите.

Животни

Живите същества не са плюшени играчки: те са нови членове на семейството, които изискват грижи като новородено бебе. Сигурни ли сте, че една жена се нуждае от тази допълнителна отговорност? Освен ако тя не ви е казала със замечтан поглед, че цял живот е искала домашен любимец, по-добре не рискувайте.

Часовници

Защо не можете да подарите часовник на жена? Има много предзнаменования за часовниците като подарък и всички те са лоши. Смята се, че от момента на подаряването им те започват да отброяват оставащото време от живота на човека, приближавайки смъртта му. В Китай като цяло може да смятат подаръка за пожелание за бърза смърт (добре, че не сме в Китай). Така че, ако жената е суеверна, тя ще се смути от тази вещ, дори и да идва от Швейцария.Но има изход: за да надхитрите Вселената, изискайте от жената да плати за часовника с двулевова монета: за вас сделката може да не е много добра, но за нея ще бъде чудесна: и аксесоарът благосклонно ще се откупи и ще се избегнат проблемите.

Нищо

Ако тя каже "Нищо не ми трябва", това означава, че има нужда от нещо. Постарайте се и я зарадвайте с нещо малко, но от сърце, пише сайтът woman.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (68):
08.03.2024 Илина Бисерова от БФБ: Факт е, че мъжете и жените нямаме равен старт в професионалния опит
08.03.2024 От Министерски съвет с жест към дамите от медиите за 8 март
08.03.2024 Мария Габриел поздрави българските дами
08.03.2024 Радев към жените: Продължавайте да бъдете наша опора и вдъхновение
07.03.2024 Този мъж малко прекали: Не е за вярване колко пари даде за букет за 8 март
04.03.2024 Съветът на експертa за 8 март: За гаджето купи ароматни пролетни цветя, но за мама и баба заложи на саксия
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).