Няма да я познаете! Даяна от "Един за друг" уби с нова секси визия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:56 / 29.11.2022
1042
Ако сте фен на риалити форматите и сте гледали последния сезон на "Един за друг" - предаването за влюбени, то тогава със сигурност помните Даянка и Данчо от Велико Търново, тъй като те бяха една от най-позитивните двойки и определено сред фаворитите на повечето зрители за спечелването на голямата награда.

След излизането си от къщата на любовта двамата споделиха, че участието ги е направило още по-сплотени и по-задружни, тъй като в реалния живот те са заедно от наистина много години, но покрай работните ангажименти не им остава време, в което да се насладят един на друг. Ако трябва да научат един наистина много важен урок от предаването, то това е точно това - да обръщат максимално много внимание на половинките си.

Няма да си кривим душата - Даянка е наистина голяма красавица, така че Данчо би трябвало да вижда какъв голям късметлия е с такава жена до себе си, от която вече има две деца. По професия брюнетката е детска учителка и отделно от това има детски образователен център. След излизането си любящата съпруга се превърна в една истинска инфлуенсърка. От публикациите, които споделя, имаме често възможността да се радваме на чудесната ѝ визия, пише vbox7.com.

В стори риалити звездата сподели кадър с нова визия, на която спокойно можем да кажем, че прелича точно на една истинска кукла Барби. За жалост новите цветове в косите с перука, с която явно доста се е харесала, тъй като иска да знае дали наистина да се преобрази по този начин.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).