Обичана родна певица стана посланик на УНИЦЕФ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:50 / 10.04.2023
557
Един от най-обичаните артисти на българската музикална сцена и майка на две деца – Поли Генова, встъпва в ролята си на посланик на каузите на УНИЦЕФ България. Певицата от години подкрепя работата на Детския фонд на ООН у нас и многократно е участвала в благотворителни инициативи, концерти и застъпнически кампании на организацията.

Представителят на УНИЦЕФ у нас Кристина де Бройн приветства певицата в офиса на фонда в София и двете обсъдиха актуалните програми и приоритети, по които ще продължим да работим в бъдеще, съобщават от клона на организацията у нас.

"Поканата към Поли Генова е естествено развитие на нашето дългогодишно сътрудничество, за което благодаря от името на УНИЦЕФ. Поли е ярък застъпник за правата на децата и неведнъж е заставала зад каузите на УНИЦЕФ като ранното детско развитие, елиминирането и превенцията на насилието над жени и деца, както и приобщаващото образование за всяко дете. Щастлива съм, че в нейно лице децата на България имат още един силен глас, който ще поставя проблемите и ще ги защитава, така че всяко дете да расте здраво, щастливо и в безопасна среда, за да развива пълния си потенциал, заяви Кристина де Бройн.

За мисията си на национален посланик на УНИЦЕФ Поли Генова сподели: "Приемам ролята на национален посланик на УНИЦЕФ с голяма радост и вярвам, че заедно ще постигнем прекрасни неща за децата на България!“.

Изпълнителката заяви, че подкрепя темата за ранното детско развитие и фокуса върху първите най-важни години от живота на децата, защото е от решаващо значение за по-нататъшното им развитие.

"Колкото по-рано бъде установено забавяне в развитието на детето или някакво отклонение от нормите, толкова по-голям шанс има то да ги преодолее. Затова е нужна качествена диагностика, грижа, информираност както на родителите, така и на лекарите, педиатрите, педагозите и всеки, който е в досег с малкото дете“, посочи тя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).