Обрат: Върнаха на старото място съпруга на Алекс Раева

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:13 / 04.11.2022
498
Уволненият главен инспектор в благоевградското звено на Комисията за защита на потребителите Любомир Палаханов е възстановен на работа. Той е сключил извънсъдебно споразумение, което е спряло заведеното от него дело, преди да бъде даден ход. "Спестихме разходи на комисията“, бе коментарът на Л. Палаханов за развръзката на казуса.

Припомняме, че в началото на август Л. Палаханов  бе уволнен заедно с 6-има от ръководителите на териториални дирекции на комисията.Те реагираха с отворено писмо, в което посочиха, че само за първите 7 месеца на годината от бюджета на КЗП са изразходвани около 150 000 за изплащане на обезщетения на освободените служители. Уволнените алармираха, че заведените дела за неправомерно освобождаване на експерти с по над 10 години опит от комисията навеждат на съмнение, че действията на КЗП са предприемани по лично разпореждане от предходното ръководство на министерството, а за нови служители са назначавани приоритетно партийни функционери, предава Struma.bg.

Любомир Палаханов е съпруг на известната актриса и певица Алекс Раева и развива и частен бизнес извън работата си в КЗП.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).