Орхан Мурад проговори за внучето си от Сузанита

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:37 / 27.01.2023
832
"Много е радостно, че имам внуче! Да расте здраво, умно, красиво, успешно в живота", сподели певецът Орхан Мурад. Ветеранът на попфолка обаче не пожела да коментира дали появата на бебето на дъщеря му Сузанита е довело до затопляне на отношенията помежду им. Самият изпълнител очаква да стане баща през март. "Но това го оставям като една отворена тема за любопитството на хората", уточни Мурад.

Певецът не планира скорошен концерт в България. По думите му попфолкът е "сред народа" - по заведенията, по частните партита и на площадите, където той и колегите му са в пряк контакт с публиката си.

"За съжаление, вече истински концерти с продажба на билети, каквито се организираха в началото на 90-те години, почти няма", не крие огорчението си певецът пред "България Днес".

На въпроса защо все пак концертите на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" събират такава голяма публика, Орхан отговори, че "изключението само потвърждава правилото".

"Слави и бендът му имат телевизия зад гърба си, ежедневна реклама, докато ние, останалите поп фолкаджии, както ни наричат, нито можем да си го позволим, нито разполагаме с такива възможности."

Орхан Мурад коментира и политическите амбиции на своята колежка и наборка Луна.

"Всеки намира начин да се рекламира. Луна е избрала политиката. Хората, които биха гласували за нея, ще дадат гласа си като израз на протеста срещу всички политици, докарали ни за целия този преход, вече 30 и кусур годишен, до това положение. Затова гласуваме за Луна", смята изпълнителят.

Въпреки заключението си за нерадостния хал на попфолка като цяло бащата на Сузанита е доволен от професионалните си изяви.

"Нещата ми вървят добре. Имам нови песни, ютуб каналът ми събира много зрители. Ходя в чужбина, и то често, но не на ваканции, а гостувам на наши сънародници там", довери Мурад.

"Следващия месец имам участие пред българи в Германия", добави певецът.

Орхан Мурад каза още, че вероятно повечето фенове на попфолка ще останат изненадани да научат, че той обожава Моцарт и класическата музика.

"Искам ли да релаксирам с музика, почти винаги си пускам Моцарт. Почитател съм на цялата музикална класика, но особено на композиторите романтици", призна изпълнителят.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).