Остават броени часове до големия концерт "Фондацията" празнува "Щурците" на 55 г."

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:32 / 21.07.2022
711
Остават броени часове до големия концерт “Фондацията" празнува “Щурците" на 55 г." тази вечер в Летния театър в Бургас. Началото е в 20:30 ч. За първи път от 5 години насам “Шурците" ще бъдат заедно на една сцена, а събитията са част от лятното турне на супер групата “Фондацията". На сцената към звездните Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански, се присъединяват  легендарните Валди Тотев и Георги Марков. Всички те заедно ще изпълнят най-големите хитове на знаменитата група. 

“С тези концерти можем да отбележим една невероятна кариера на една от най-обичаните български групи, която остави толкова много музика – цяло национално богатство", сподели Славчо Николов от “Фондацията" и Б.Т.Р. в интервю преди концерта довечера.

“Радвам се, че в празнуването на 55-ата годишнина от началото на "Щурците" участват Валди Тотев и Георги Марков. Вече направихме такива концерти в Русе и Варна. Сигурен съм, че и на 21 юли в Бургас, а и всички следващи ще се получат страхотно", сподели и Кирил Маричков.

Музикантите от “Фондацията" обещават неповторимо изживяване за всички по време на концертите, а турнето им ще продължи само до края на 2022 г. 

Супер музикантите гостуват тази вечер (21 юли) в Бургас - в Летния театър, а следват изявите им в Тутракан - на 28 юли, в Пловдив - Античен Театър на 5 август и  на “Аполония" в Созопол - на 4 септември. 

Дали това ще е сбогуването на “Щурците" с публиката, само историята ще покаже.

Билети за предстоящите концерти можете да намерите в системата на Ticketportal.bg, Booktarding, Office1superstore, бензиностанции OMV в цялата страна или на място довечера – на касата на Летния театър в Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Как да изберем най-доброто агнешко?
Луиза Григорова тръгна на приключение с кемпер
С тази рецепта за козунак на почти век няма да сбъркате
Звезда от "Под прикритие" шашна мрежата: Ето така съчетавам работ...
Бургаското Барби: Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните си
Кобрата не успял да чуе последните думи на баща си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).