Отново чистка в "На кафе" при Гала

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:47 / 19.03.2023
5962
Мине време и Гала смени някой от панелистите си. Причината не винаги е една и съща, не винаги става дума непременно за конфликти в екипа или скандал зад кадър, което, разбира се, не е и изключено. Този път култовата тв водеща се реши на драстична стъпка, само и само да задържи зрителите си пред малкия екран и да запази любопитството им непокътнато.

Поредна неочаквана промяна стъписа панелистите й, след като наскоро всички се преместиха в чисто ново студио. Не само модерна обстановка обаче ще е това, с което Гала изненадва екипа си, но и с нови членове в него.

Водещата представи двете "нови попълнения на панела", както самата тя се изрази – Владо Николов и Гергана Змийчарова, която наскоро беше неин гост в рубрика за пътешествия.

"Вие винаги сте ми в сърцето", заяви Гала с вълнение на колегите си, но думите й стреснаха някои от тях, защото прозвучаха като прощално признание преди предстояща раздяла, пише Блиц.

"Ауу, че подло!", побърза да изкоментира Дарин Ангелов с видимо фалшив гняв. А дали гнева не се е пренесъл и зад кадър, можем само да гадаем. Гала е започнала да прави абсолютна чистка в "На кафе", във всеки аспект, явно защото е забелязала, че вече има доста зрители, които искрено се възмущават на еднотипността и втръсналите до крайност познати диалози в студиото.

Все още обаче, не става съвсем ясно кой ще отстъпи мястото си в панела сред настоящите панелисти – Дарин Ангелов, Кристина Патрашкова, Ромина Тасевска и Георги Блажев.

Другият панелист, певецът Юлиан Константинов, пък, в последно време не се появява в ефир, което може да се окаже и за постоянно. Ще почакаме, ще видим. Все още няма и официална информация за промени в екипа на "На кафе", който е в този състав, с леки промени, от септември 2021 година. Самата Гала дори често се шегува със себе си, казвайки, че може да бъде свалена от ефир.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).