Отново щастие в семейството на Искра Радева

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:23 / 17.03.2023
1220
Липсвах на дъщеря ми в най-важните моменти от живота й, сега искам да се реванширам с внуците, казва актрисата

Искра Радева, която на 21 март ще отпразнува 72-ия си рожден ден, е в трепетно очакване на второ внуче. Дъщеря й Елена, позната с фамилията Станулова, разкри преди дни в социалната мрежа, че е в напреднала бременност. Красавицата сподели радостната вест със семейни снимки, за които позира с мъжа си, който е бизнесмен, и 6-годишния им син Кристиян.

"Следващата глава в книгата на нашия живот е на път да започне. Очакваме те с огромно вълнение и трепет и изпълнени с вяра, обич и мечти", написа Елена, но не разкри дали чакат момче или момиче.

Щастието е голямо и за актрисата ни Искра Радева. Тя в еуфория посрещнала щастливата новина. По същия начин било и с първото й внуче. Тогава Искра споделяше за всяка усмивка на малкото човече и определено се хвалеше, че е най-щастливата баба на света. Радева прекарвала всяка свободна минута с малкия Кристиян, както сигурно ще е отдадена и на второто внуче.

Актрисата вече е свободна да отделя повече време за семейството си сега, което невинаги е било така. Навремето продължителните и интензивни репетиции и турнета са я лишавали от възможност за общуване с дъщеря й Елена. Искра непрекъснато изпитвала вина, сподели самата тя. "Наистина й липсвах в най-важните моменти от живота й, но винаги е разбирала това и отрано стана самостоятелна", споделяла е актрисата. Но винаги е била до дъщеря си, когато е имала нужда, пише HotArena.

Елена е дъщеря на Искра от брака й със Сергей Тричков, син на известен партиен соцлидер. Преди време младата дама прие фамилията на Кирил Станулов, втория съпруг на майка си. С него Искра прекара 18 щастливи години. Елена е позната отдавна в общественото пространство не само заради известната си майка. След като завърши "Публична администрация" в УНСС, вече семейната дама работи известно време в отдел "Протокол" на Министерството на транспорта.

Задълженията й бяха да реди програмата на министъра и заместниците му, да организира командировките им и да разпраща честитки и съболезнования. Тя зае с конкурс мястото в отдела, в който се трудят петима души. Елена известно време бе под светлината на прожекторите, като се изявяваше в предаването "На кафе" по Нова тв. Елена е позната и като синоптичка в някогашната тв "7 дни", както и като лице на играта "Големият въпрос" по Нова тв. Изявявала се е и като манекенка.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).