Отново заедно ли са Диляна Попова и Асен Блатечки?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:17 / 02.11.2019
2567
Ако някой си мисли, че това, което свързва Диляна Попова и Асен Блатечки е синът им и бурна любовна история от миналото, със сигурност няма да сбърка - с тази разлика, че любовната история отново е факт.

Досега нито моделката, нито актьорът коментираха обрата на връзката си публично. Вече не е и нужно да го правят, защото недвусмислено показаха всичко, което се случва в живота им. А именно - двамата отново са заедно и с удоволствие поделят грижи за сина си Борил.

Наскоро даже тримата се появиха заедно, като истинско семейство, по време на премиерата на новия български филм на Ники Илиев, Богомил Грозев и Башар Рахар "Завръщане", в който участие взима и Диляна Попова.

Малкият Борил, разбира се, с нетърпение очакваше да види майка си на голям екран, а баща му Асен Блатечки зорко пазеше и двамата от фенската любов. И има защо - Диляна не за първи път със зашеметяващ тоалет, разкриващ перфектната й фигура, по която със сигурност са се залепили като магнит всички околни погледи.

В същото време любимият й Асен Блатечки бе точно обратното - със сива неизгладена риза, разкопчана до гърдите и доста неугледен вид. Малкият Борил пък бе много стилен с късото си детско черно сако на райета, допълва още Блиц.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).