Отвратителна постъпка срещу съотборник в "Игри на волята"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:46 / 22.10.2022
771
"Опитвах се да се сетя дали досега някой е играл толкова откровено на арената срещу съперник, а камо ли срещу съотборник, както отвратително направи Цветан. Само за Чакалов се сещам, който разместваше кофичките, за да обърква Филип".

Това е само един от стотиците коментари във Фейсбук след снощното издание на "Игри на волята".

В битка за баланс и изометрия на Арената на “Игри на волята: България" се изправиха Илиян, Цветан, Генчо и Георги. Първата игра се оказа съдбоносна и коства мястото на един от тях в състезанието. Георги демонстрира отлична концентрация и се задържа най-дълго върху тънката 5-сантиметрова лента, като си спечели предимство за следващата битка, докато Илиян се изпусна първи и каза “сбогом" на останалите играчи и екстремното риалити.

“Без разклащането на Цецо имах шанс да стоя повече. С Мани и Фейгин имаме недовършена работа, а именно разпадане на племето. Надявам се да се мобилизират и да изпълнят плана ни докрай" – сподели Илиян за стратегия си минути след битката, в която изгуби баланс, след като Цветан умишлено го саботира.

По-късно Генчо, Георги и Цветан се изправиха един срещу друг в многокомпонентна елиминационна битка, в която се изискваше бързина и находчивост. Предимството на Георги се оказа изключително ценно, като му спести 3 курса по нестабилната летва в морето. Той завърши първи и помогна на съотборника си Генчо, давайки му полезен съвет за подреждането на финалното домино. Племето на Непобедимите остана цяло, а победата на Георги му осигури още 100 златни гроша.

Цветан изоставаше по цялото трасе и не успя да навакса забавянето си, с което приключението “Игри на волята: България" завърши за него. “Не мога да бъда по-горд, че се изправих срещу такива претенденти. Наистина съм много щастлив, че стигнах до този етап. Доста добре се справих и изобщо не съжалявам, все пак сбъднах една от мечтите си" – каза той със сълзи в очите пред водещите Димо и Ралица.

Двамата съотборници размениха изключително остри реплики, а преди да напусне Арената Илиян дори опита да убеди Генчо да се съюзи с близките му момичета след сливането на племената.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).