Певец разкри как е отслабнал със 115 кг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
23:15 / 23.11.2022
857
Певецът Росен Янчев постави невиждан рекорд в родния шоубизнес. Той успя да отслабне със 115 кг.

Промяната в живота му започва през 2019г.,  когато кантарът му показва 208 кг! Изпълнителят е толкова огромен, че моли майка си да му помогне да обуе обувките си. А е само на 28 години. На всичкото отгоре страда от паническо разстройство, инсулинова резистентност, сънна апнея и най-страшното - от хранителна зависимост, с която се бори и до днес. Причините са и минаването му през изключително трудни периоди.

"Загубих баща си и  изживях голям шок“, разкрива за "Филтър“ Росен Янчев - Тогава за три месеца качих 60 кг плюс тези, които вече си имах. Единственото удоволствие за мен беше храната. Паническото разстройство и депресията също допринесоха за това.

Никога няма да забравя как бях поканен на интервю прослушване в известен столичен пиано бар. Отивайки там те не знаеха как изглеждам. Започна така нареченото прослушване, изпях всичко, което бе поискано от мен. Накрая собственикът ми каза: "Съжалявам, но очевидно имаш проблеми с килограмите".

В този момент почвата под краката ми се срина, разбрах, че моите професионални качества нямат никакво значение.  Всичко зависи от това как изглеждам".

 осен признава, че се е подлагал на различни диети и не е спирал да се бори с наднорменото тегло. Пръснал хиляди левове за храни и добавки, изследвания и режими. Ефект имало,  но за кратко.

Срещнал обаче уникален диетолог, който му помогнал.

"На 17-и април 2019 година взех най-доброто решение за себе си. Подложих се на лапароскопска операция в Турция за намаляване на стомаха, така наречения "стомашен ръкав“. Отказах цигарите, алкохола и тъпченето с лоши храни. Буквално бях като бебе, което се захранваше 5 седмици. След операцията ми дадоха насоките какви мерки да предприема, за да не ми увисне кожата, но загубените килограми бяха доста и беше неизбежно тя да не се отпусне. Сега ми предстои пластична операция, за да завърша промяната си. Нужно е обаче да сваля още малко килограми."

Хранителният режим на който певецът се подлага изключва консумация на бързи храни и газирани напитки. Изготвена му е фитнес програма и в свободното си време той тренира. Освен това ходи на психотерапия. Подкрепа му дават негови приятели и семейството.

"Щастлив съм не само защото успях да сваля 115 килограма, а превърнах това в моя мисия и помогнах на доста хора. Продължавам да го правя. Това мотивира последователите ми в социалните мрежи, започнаха да искат информация. Благодарение на това създадох дружество и сключих договор с най-добрите болници в Турция. По този начин помагам на хората да получат качествена и адекватна помощ, след като са взели важно решение. В  момента самият аз тежа 93кг, но крайната ми цел е да стана 80“, зарича се Росен.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Седалките в колата ви са магнит за петна – ето как да ги отстрани...
Тези храни могат да ви помогнат да спите по-добре
Ергенът Евгени прекара Великден с баба си
Как можете бързо да охладите бира?
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...
Как да си приготвим дяволски яйца с останалите от Великден


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).