Певецът Миро: Трябва да кажем "Не"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:15 / 18.02.2024
1505
"5 години станаха, откакто се сбогувах с онази зависимост. Не си казвам браво, но съм благодарен всеки ден, че съм трезв. Това беше голям проблем в моя живот", чистосърдечно си признава Миро. Певецът говори за проблемите с хората, които сядат за волана след употреба на алкохол или наркотици.

"Отговорността е еднаква за всички. Тук няма популярни и непопулярни. Законът трябва да се прилага еднакво за всички. Категорично! Наслушахме се на това колко е зле. Хайде сега да видим колко добре може да бъде. Действаме в правилната посока. Искаме ефективни присъди във всяка една посока - от най-ниското ниво до най-високото. Има излизане от това и то е във всеки един от нас. Трябва да кажем НЕ. Гражданското общество у нас става все по-силно и аз много се гордея с нас, българите", добавя Мирослав Костадинов, както е цялото му име.

"Успехът е странно нещо. Или го има или не. Аз съм благословен, че песните ми са станали, това, което са. Публиката и хората, които ги слушат са тези, които им дават живот." Това каза още в студиото на "Събуди се" по Нова телевизия Миро. 

"Песента е твоя, докато не излезе от студиото. Когато излезе от него, принадлежи на публиката. Това е саундтракът на техния живот. Никога не съм се замислял дали ще правя нещо друго", подчертава певецът. По думите му музиката е лечение за всеки един момент от живота.

"Бягството не е трудно, да се изправиш срещу нещата, които трябва да направиш, това е трудно. Бягаме, като отлагаме", уточнява той.

Новата му песен "Бягаме" предстои да излезе около 23 февруари. "Всяка една песен съм аз", подчерта Миро и обяви, че работи по подготовката за нов албум. На 17 април Миро ще има и голям концерт в "Арена София", припомня "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (5425):
19.05.2024 Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
19.05.2024 Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен откъм премиерни филми на големия екран
19.05.2024 Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момента 
19.05.2024 Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите филми
19.05.2024 Крал Чарлз III уважи световноизвестния ни цигулар Васко Василев, двамата разговаряха в Лондон
19.05.2024 Участничка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възстанови се като по чудо
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Антоанет Пепе и Иво Карамански се сгодиха
Павел Симеонов: Месец май е изключително разнообразен и интересен...
Зорница Аспарухова-Зузи представя най-нашумелите сериали в момент...
Гръцкият режисьор Йоргос Лантимос: Светът е по-странен от моите ф...
ТОП 5 новини в тазседмичната класация на Або


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).