Плеймейтка става новата рап сензация

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:59 / 08.11.2019
1372
Плеймейтката Гери Стаменова става новата рап сензация. Знойната брюнетка ударно превзема музикалните сцени у нас, но вместо да се пробва в попфолка, реши да се изяви като рапърка.

Бившата претендентка за титлата "Мис Плеймейт" 2016 вече има записани две песни. Подготвя и още проекти, които съвсем скоро ще видят бял свят.

"От години се каня да пея. Имах огромно желание. Срещнах правилните хора, които ме вдъхновяват с текстовете си", казва Гери.

Хубавицата се продуцира сама, но има големи амбиции за сцената. И се надява един ден да запише дует с някоя голяма звезда, пише "България днес".

"Много искам да направя песен с Криско", откровена е Гери. "С това ще избия рибата. И всички ще ме знаят", казва още начинаещата изпълнителка.

Гери е добре позната на светската аудитория не само заради "Мис Плеймейт", но и с ролите си в киното. Тя участва и във филм на режисьора Ники Станчев, а след това получи и една от главните роли в киното.

"Всичко става с много работа. Конкурсът "Мис Плеймейт" ми помогна, но аз съм направила много, за да достигна до тук", категорична е красавицата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).