Потръгна бизнесът на Иван и Александрина след "Един за друг"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:54 / 07.05.2023
6249
След емоционално гласуване и много сълзи в очите, поредните участници, които напускат най-вълнуващата любовна надпревара в ефира на NOVA - "Един за друг“ са Александрина и Иван. Семейство Иванови от Кюстендил, но живеещо в София, са гости в студиото на "Събуди се“, където разкриват емоциите от преживяванията си в шоуто.

Обичаната от аудиторията и участниците двойка, влезе в предаването със заявката, че е готова на всичко за победа, но си тръгна на крачка от полуфинала. Каква е равносметката им след напускането на хитовото риалити и как се е променил животът им след участието, двойката разкрива в интервюто си пред Анна-Мария Конова.

Всички много се забавляваха от привързаността на Иван към колата му, но той признава, че се е чувствал спокоен, след като от предаването позволяват тя да остане на паркинга на "Вилата на любовта“.

"Децата ни липсваха и това е нормално след толкова много време прекарано в предаването. Също така ни лепсваха приятели и роднини, но трябваше да видим дали и колко ще издържим. При Сани беше малко по-трудно“, признава Иван. 

Сани и Иван се превърнаха в любимци на всички и станаха много известни след участието им в любовното риалити. Двойката признава, че забелязват обичта на хората и това им харесва. За краткото време, което са навън, хората ги разпознават, спират ги, разпитват ги, снимат се с тях.

"С Краси Радков от ден първи си паснахме много добре. Той ме определи за сериозна конкуренция, но не бих се конкурирал с него, защото ми е приятел. Друго е човек като него, с такава успешна професионална реализация да ми каже, че ме оценява за добър негов наследник. През цялото време се забавлявахме с него, без значение дали е игра или във "Вилата на любовта“, споделя за приятелството си с водещия Иван.

"Като незабравим момент мога да определя качването ни на тортата. Мислехме, че няма да успеем, но си казахме, че ще направим всичко възможно, без да се нервираме и ядосваме. Когато застанахме отгоре се почувствахме много удовлетворени. Във вилата се събирахме всички заедно и си останахме приятели. Споделяхме си емоциите и всички се превърнахме в много близки“, разкрива един от много незабравими моменти в предаването Сани.

"Аз много се ядосвах. Всички го виждахте това, но докато се приберем във вилата и си поговорим с останалите участници, бързо ми минаваше“, допълва Иван.

"Пожелаваме успех на всички финалисти. Стискаме палци най-много за хората, които ни подкрепяха до последно и това са Вики и Явор.“

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).