Приятелски развод: Благой Георгиев и Поли се разделят

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:24 / 13.04.2023
4522
Благой Георгиев и Полина ще се развеждат. Шокиращата новина съобщи последната съпруга на Джизъса в официалния си профил във Инстаграм. Красавицата отговаря на въпроси на потребители в социалната мрежа, където сподели пикантерии от личния си живот.

Поли хвърли брачната си халка, съобщи "Телеграф". На последните си снимки тя е без нея и дори не отрича, че я няма. На въпрос: Благо все още носи халката си, той знае ли за намеренията ти? Тя отговаря: Знае, да. Не знам защо я носи. Припомняме, че докато брачния му живот се разпада, Джизъса се бори за оцеляване в екстремно риалити из джунглите на Доминикана. Жена му запази в тайна по какъв начин го е информирала за решението, след като той не е в България. 

Потребители питат съпругата на Благой защо е решила да сложи край на връзката им, а тя отговаря, че отношението е най-важно. "Нямаме време за губене! Някъде там може да те чака най-хубавото и да го изпуснеш от глупост", казва Поли, допълвайки, че 12 месеца са й били достатъчни, за да пристъпи към тази стъпка. Красавицата разкри, че нейното семейство е зад нея и я подкрепя. Не пропусна да отбележи, че ще й липсват отрочетата на Джизъса. 

Полина споделя, че с Георгиев не са в лоши отношения и няма лоши чувства. "Животът продължава и двамата ще сме по-щастливи разделени". Но е категорична, че няма как да поддържат връзка: Нямаме какво да делим и нямаме какво да ни събира.

На въпрос дали е намесен трети човек в раздялата им, тя заявява: Не. Но не става ясно дали отговорът й е истина, защото на друго питане за нов човек в живота й, Поли отговаря уклончиво: Щастието обича тишината.

Брюнетката не разкри каква е причината за края на връзката й. Но показа, че премахва и татуировката, която си направи за него. Две сърца, в средата на които пише "Благой".

Виж коментарите (3)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).