Роби Уилямс ще сбъдне мечтата на едно българско момиче

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
10:51 / 29.07.2015
2484
SPIRIT of Burgas наближава и организаторите започнаха да разкриват повече детайли от кухнята на звездите. Лошото момче на Англия, Роби Уилямс, е решил да сбъдне мечтата на едно българско момиче и да си легне с него на сцената на морския бряг. Звездата ще си избере момиче от Golden circle зоната и ще го качи на сцената, където заедно ще си легнат в специално пригодено за целта легло. Роби ще й изпее на четири очи една от последните си песни от шоуто, пред погледите на десетките хиляди зрители на плажа в Бургас.

Тази новина достигна до част от фенклуба на Роби Уилямс у нас: "По принцип това се случва на повечето му концерти по света, но у нас ще е специално, защото все пак ще сме на плажа, под звездите, а ако е много горещо, стискаме палци Роби да свали всички дрехи", коментират членове на клуба.

С приближаването на фестивала расте и интересът към него, като организаторите и община Бургас вече се подготвят да посрещнат много повече хора от първоначално предвидените. В понеделник, на специална пресконференция в Бургас, ще бъдат обявени допълнителните мерки, които ще бъдат взети, за да се избегнат големите задръствания. В плановете на кмета Димитър Николов и община Бургас влиза затваряне на основните улици и булеварди около фестивалната зона, които ще бъдат превърнати в безплатни паркинг зони с около 1200 места.

Припомняме, че БДЖ пуснаха специални влакове София-Бургас-София, които допълнително да помогнат на всички решили да стигнат до Бургас на 7-ми август.

Виж коментарите (5)

Още по темата (59):
21.12.2016 Ще го бъде ли Spirit of Burgas? Ето какво каза кметът Николов
12.02.2016 Промоутър с интерес към Spirit of Burgas, ще надграждат предишните издания
11.02.2016 Spirit of Burgas в помощ на местната икономика, мечтае и за нови музикални звезди
21.01.2016 Провеждането на Spirit of Burgas това лято е под въпрос
12.11.2015 Бургаски фирми: Преместете Spirit of Burgas от отпускарския месец
10.08.2015 Градът е почистен след Спирита, демонтират главната сцена
Още новини от Любопитни новини:
Камила затяга контрола над крал Чарлз
Цъфти българската Роза Дамасцена – можете да си направите домашно...
Изписаха Росица Пейчева: Явно няма щастие без болка и изпитания
Мисис Бургас организира благотворителна кампания
Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
В 30 грама тиквени семки може да си набавим магнезий, цинк и необ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).