Роксана: Развратът ме гневи. Отвращава ме поведението на мои колежки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:54 / 23.10.2022
820
Мариян Станков-Мон Дьо се срещна с "Кралицата на ромската музика" – Роксана. В откровеното интервю пред него певицата разказа за загубата на майка си, положителните и отрицателните страни на професията си, униженията, които е понесла заради произхода си и проблемите в личния си живот.

"Аз съм Роксана, за всички, които ме обичат и Тони – за най-близките ми. Винаги съм се чудела коя от двете е по-силната. Аз съм свръхемоционален човек. И много неща ми пречат от това, че съм Роксана. Роксана е тази, която прави грешките", споделя певицата.

Тя става популярна в момент, в който губи майка си при нелеп инцидент. "Тя страшно много ми липсва.В момента нямам човек, с когото да си споделям чисто по женски. Бях чувала думите: Колкото по-високо стигаш, толкова по-сам оставаш. Не знам докъде съм стигнала, но съм сама", откровена е Роксана.

Тя разказа и за подигравките, които търпи заради етноса си. "За мен расизмът трябва да е подсъдим. Унижавана и подценявана съм била само от колеги. Обяснението за това е само едно – че съм можеща. За мен най-травмиращо е, когато обиждат децата ми", споделя артистът.

Тя признава, че нещото, с което не може да се съгласи, е слободията, а искрено я гневи развратът.

"Виждам деца по дискотеките, които правят страшни неща. Отвращава ме дори поведението на мои колежки", коментира още Роксана.

Тя разказа и за момента, в който внезапно е решила да направи кавър на песен на Бионсе на ромски език. От екипа на световноизвестната поп дива не поискали и стотинка за това.

"След като им изпратихме песента, те ни върнаха мейл, в който пишеше: "Wow", спомня си Роксана.

Тя призна още, че в момента е на кръстопът в личния си живот и по отношение на връзката си с бащата на малкото ѝ дете. "Прощава Господ, а аз не съм Господ. Но не се живее само с компромиси и прошки, защото те започват да стават навик и губят стойността си. Не искам да казвам нищо повече, защото безспорно отношенията ни са разклатени, но не знам какво ще се случи в утрешния ден", завършва певицата.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Една от фаворитките в "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер з...
Кафяви или бели яйца за Великден? Каква е разликата
Замириса й на лято
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...
Как да се съхраняват правилно лимоните вкъщи?
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).