Рут Колева се пусна гола в мрежата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:22 / 09.05.2023
813
Нова порция разкрития за любимото хоби на Рут Колева - да се снима по евино облекло, попаднаха в социалните мрежи. На тях певицата е полугола във вана, с нефризирана коса и без капка грим.

Преди няколко години младата поп звезда вече пострада заради пристрастието си към фотосите без много дрешки. Тогава една подобна фотосесия ядоса българските организатори, които я отрязаха за конкурса "Евровизия" и на нейно място се представи наборката й Поли Генова.

Рут започна 2022-ра отново, както я е майка родила. В клипа към парчето й Beyond Borders тя пее чисто гола. Явно за изпълнителката ваната е някакъв фетиш, защото Колева изпълнява тази песен отново във въпросното пособие. Парчето Beyond Borders всъщност е част от проект, който певицата стартира заедно с американския продуцент Дигс Дюк. "В него искахме да разкажем историята за това как можем да се свържем и да се чувстваме близки дори ако сме далеч един от друг. Започнахме да записваме песента в САЩ и Амстердам, накрая я завършихме в малко мексиканско селце и заснехме видеото в София", сподели Рут.

Преди около 7 години певицата и тогавашната студентка в НАТФИЗ Радина Кърджилова взривиха социалните мрежи с кадри, на които се веселят само по прашки. Това обаче не е първата провокация на Рут. За сефте нейни голи снимки изтекоха в интернет още през 2014-а. На тях бъдещата поп звезда купонясва с две приятелки. Момичетата са по бикини, но авторът на скандалните фотоси остава анонимен и до днес, предаде "България Днес".

Самата Колева паралелно с пеенето се увлича и от фотографията. Тя има усет за естетическите измерения на голото женско тяло и го използва умело за режисирането и рекламирането на собствения си образ в медийното пространство. Някои от ню проектите на Рут са откровено комерсиални - позирането й без сутиен за марка бельо.

През годините дотук певицата толкова пъти е показвала бюста си, че едва ли има човек в България, който да не го е опознал визуално. Рут обаче продължава да упорства в показването на гърдите и други части на тялото си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).