Сашо Кадиев се жени?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:40 / 12.09.2022
815
Александър Кадиев се кани официално да се раздели с ергенския живот и да мине в групата на женените. Неговата приятелка – моделката Ивелина Чоева, показа във вторник пръстен на безименния пръст на дясната си ръка, който изглежда като годежен. Нищо чудно актьорът да й е предложил брак. 

Хубавата Ивелина не е обявила официално, че е сгодена, но начинът, по който показва пръстена си на снимките, публикувани в социалните мрежи, издава, че тя държи да привлече вниманието на аудиторията именно към бижуто, а не толкова върху себе си. За да не бъде намекът прекалено прозрачен, тя е публикувала кратък разказ за костюма, с който е облечена, докато демонстрира пръстена. "Това костюмче има специална история. След като си срязах крачето (по време на бурна нощ) в Тел Авив и прекарахме цял ден в спешното, Александър Кадиев и Александра Петканова оставиха мен и Теодора Краева да хапваме и се върнаха с това синьо бижу. Видели го в магазина на отсрещната улица и решили да ме зарадват. Много обичам дрехи с истории и тази не прави изключение", споделя Ивелина, показвайки снимка с въпросния син костюм. Компанията, за която разказва, бе в Тел Авив в края на месец май.

Към разказа на моделката има много малко коментари, повечето са свързани с дрехата и почти няма такива, които да отразяват пръстена. Вероятната причина за тази липса на интерес към бижуто е, че почти никой от последователите й в социалните мрежи не се е сетил да прегледа и следващите две снимки, които моделката е публикувала. А именно те са интересните. От тях личи, че камъкът на пръстена е с доста добър размер, така че Сашо явно е развързал кесията и доста се е охарчил за него. Пръстенът най-вероятно е нов, тъй като на старите снимки на Ивелина не се вижда подобно бижу. Кадрите, които Чоева споделя, са от луксозен ресторант в Мадрид.

Ако това действително е годежен пръстен, предложението за брак трябва да е дошло съвсем скоро, вероятно е направено във въпросния мадридски ресторант. На 30 август Кадиев навърши 39 години – възраст, в която много други мъже отдавна са положили подписите си върху брачно свидетелство. Ивелина, както е известно, е близо 15 години по-млада от Сашо, но личи колко е увлечена по него. Ако й е предложил брак, тя едва ли е отказала.

Кадиев така и не се реши да се ожени за майката на своята 7-годишна дъщеря Кати. Той живя с Таня години наред, свекървата – Катето Евро, до днес е в идеални отношения с нея, но предложение за брак нямаше. Актьорът все повтаряше, че подписът не е най-важното във връзката и затова не смята, че е нужно да се жени. Срещата с Ивелина обаче промени представите му. Кадиев не веднъж е подчертавал, че младата манекенка е любовта на живота му. Тя също с времето е доказала силата на чувствата си, приемайки дъщеря му почти като свое дете и поддържайки добри отношения с нейната майка Таня. Дори Катето Евро, която дълго отказваше да приеме момичето, в крайна сметка се предаде пред чара му и благослови връзката на сина си с манекенката. Нищо чудно, освен с годеж, скоро Сашо да я зарадва и с новина, че ще има второ внуче.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).