Сексуалният живот на милиони мъже куца заради стрес на работното място

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
12:35 / 02.12.2019
1540
Работата се отразява върху сексуалния живот на милиони мъже, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от изследване, направено във Великобритания.

Проучването по поръчка на Zava показва, че внушителните 40 процента от представителите на силния пол се чувстват недостатъчно мъжествени, след като са се сблъсквали с проблеми с ерекцията.

Еректилната дисфункция засяга много мъже на определени етапи от живота им. Двадесет и два процента от представителите на силния пол смятат, че проблемът се дължи на стрес, тревожност и депресия.

Стресът, на който са подложени мъжете, често е свързан с работата им. Двадесет на сто от тях се определят като твърде стресирани, за да правят секс.

Приблизително същият процент мъже - 22 на сто, признават, че професионалните им занимания имат приоритет пред интимния им живот.

Имайки предвид, че стресът е основният фактор, за който мъжете съобщават във връзка с проблемите си с ерекцията, не е изненадващо, че професионалният живот се отразява неблагоприятно върху сексуалния. Експертите напомнят, че здравословният начин на живот играе ключова роля срещу проблеми с потентността.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).