Ще й дадете ли 42 години?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:17 / 08.10.2022
1005
Лиляна Валентинова Попова, по-известна като Лияна, е попфолк певица. Родена е на 12 септември 1980 г. в София. Издава първия си албум едва на 14-годишна възраст заедно със своя баща, композитора Валентин Попов. Албумът се казва "Пирински видения" и включва изцяло народни песни. Певицата има още три самостоятелни албума в кариерата си: "Каменно сърце", "Платинена жена" и "Като вещица". Ето какво сподели тя пред "България Днес"

- Лияна, какво ново около вас?

- Реших да дам рестарт на кариерата си. Музиката, която правя, е такава, каквато харесвам. Реших на 100 процента да бъда себе си в песните си, в емоции и изказ. Без да се интересувам какво ще кажат хората или дали ще ми донесе приходи. Дъщеря ми Дениз е втора година студентка по журналистика в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Тя сбъдва една моя мечта. Аз от много малка започнах да пея, а на нейните години бях бременна с нея. Дениз беше с отлични резултати на матурите и имаше възможност да избира специалности, за които хората се борят със зъби и нокти. Спряхме се на журналистиката. Вярвам, че тя ще стане един добър, обективен, силен журналист.

- Заедно ли живеете с нея?

- Не живеем заедно, но сме близо една до друга. Аз й имам пълно доверие и съм я оставила сама да управлява домакинството си, за да си създава навици, които да закрепят характера й, и да се научи да носи отговорност. На нейните години работех и издържах семейството си, докато бях бременна. Тя има привилегията да учи и да не се занимава с нищо друго. Много държа на ученето и на високите оценки.

- Наскоро излезе най-новата ви песен, как върви?

- Пуснах песента "Браво, браво" преди два месеца - по никое време, защото хората бяха на почивки, но аз се съобразявам само с поривите и настроението си. Не ме вълнува нито колко гледания ще има, нито дали ще се завърти в заведенията. Все пак песента събра доста гледания.

- Припознават ли се жените във вашите песни?

- Създадох моя тенденция. Хората знаят, че когато пусна нещо, или ще е част от моя история, или ще е преразказана случка на мой близък. Повечето хора откриват по частичка от себе си в музиката, която правя. На моя песен няма да изиграят бесен кючек, но или ще им върне спомен, или ще докосне сърцето им.

- Свързват ли се много хора с вас за съвети?

- Много! Много съобщения ми пишат и се обръщат към мен като към приятел - като човек, който може да им даде някакъв отговор за онова, което ги терзае и вълнува - като с психолог! Често ме питат как да съберат смелост, да избягат от патологична връзка и да започнат отначало. Аз се старая да отговарям на всеки, но въпросите са толкова много, че понякога не успявам.

- Имате огромна аудитория от последователи. Често ли пускате спонсорирани публикации?

- Моят инстаграм не е рекламен. Не искам да лъжа и подвеждам хората, които ме следват. Много малки момиченца се подвеждат по рекламите, учат се да ползват разни медикаменти и всякакви боклуци, които се рекламират от хора, които те харесват, и в един момент здравето им отива на кино. Нямам против инфлуенсърите, но държа на истинността на информацията.

Опитвам се да дам вяра на всички момичета, че не трябва да се поставят в рамки и да се ограничават. Това, че ставаме на 30, 40, 50 или повече години, не означава, че животът ни спира. Можем да сме с млад дух и да изглеждаме по-добре, отколкото на 20, и можем да бъдем актуални по един прекрасен начин дори на възраст, в която повечето си казват край!

Искам българката да е малко по-самоуверена да има повече самочувствие и да знае, че дори и без козметични процедури и операции може да изглежда добре. Никога да не сравняваш себе си с другите. Младостта е красива, но истински красиви са онези, които запазват душата си и полагат усилия за здравето си, защото здравето се отблагодарява, като ни подарява прекрасен външен вид, и точно това искам да покажа.

- Каква е вашата рецепта за добър външен вид?

- Здравословният начин на живот е най-дългосрочната инвестиция. Моят терен за спорт е гората, моите витамини и детокс са здравословната храна и това, че душата ми винаги си остана там някъде на около 20. Това е моята рецепта към момичетата.

- Кои са най-хубавите ви моменти през последните години?

- Емоциите, които изпитвам покрай дъщеря ми. Нейният рожден ден, нейните успехи, всичко, което е около нея, е моята победа. За нищо друго не мога да се зарадвам толкова. Знам, че поне в едно нещо в живота си със сигурност съм се справила добре. За друго не мога да си дам оценка.

- Как успявате цялото семейство да оставате толкова близки?

- Това е нещото, което баба ни, Бог да я прости, ни остави като завет. Ние сме пораснали в роднинска кооперация в София – аз, сестра ми, Коцето и Светльо, моите братовчеди. Всички семейства живеехме заедно и при нас нямаше разделение. Ние всички сме едно завършено цяло и баба така ни възпита, че нито в един момент да не обръщаме гръб на другите. Нашата връзка за много хора е необяснима. За съжаление малко хора са възпитани в такава любов към близките си и ние до ден днешен, ако не се чуем 10-15 пъти на ден, това няма да е един нормален ден за мен. Моите приятели и среда са моето семейство. Дай Боже и дечицата ни така да се обичат.

- Какво се случва с вас в личен план?

- В момента личният ми живот е много спокоен. Всичко, за което е копняло сърцето, и всичко, което съм считала за невъзможно да се изживее в днешно време, в момента го имам. Ако човек наистина вярва в нещо, Бог му го дава!

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Венета Райкова чукна 50
Вижте всичко, което трябва да знаете за Евровизия 2024
Божана Славкова с нова арт инсталация в Бургас
Важни съвети при варенето на великденските яйца
Защо комарите предпочитат някои хора повече от други?
Чалга легенда: Къпех се и се завивах с пари!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).