Става ясно кой е първият сигурен финалист в "Игри на волята"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:38 / 16.11.2022
631
В последна капитанска битка на Арената на “Игри на волята: България" се изправиха Генчо и Джаферович. Залогът пред тях беше повече от сериозен – само един от двамата да остане в голямата надпревара за 100 000 лв. Въпреки изоставането си, Джаферович обърна резултата във финалния елемент на играта, което ѝ донесе желаната победа. Тя спечели обратно знамето на Безстрашните и плячкоса флага на Непобедимите. С награда от 50 гроша и богатството на Генчо, Джаферович стана най-богатият играч в своето племе. 

“Тръгвам си от “Игри на волята" недоволен, че не издържах до финалите, но от друга страна получих много от играта. Натрупах доста опит и разбрах много неща за себе си. Смятам, че извървях пътя си по начин, от който мога да се гордея!" – сподели Генчо минути след съдбоносната битка. Капитанът на Непобедимите разкри пред Джаферович какви са отношенията в неговото племе и я посъветва да се съюзи с Георги след сливането на племената. Преди да напусне Арената завинаги, Генчо пожела успех на своя противник и предаде грошовете си със завет да ги харчи разумно. 

Завръщането на Джаферович предизвика смесени реакции в племето на Безстрашните. Гого и Филип се притесниха от нейната победа заради богатството, което е натрупала и може да използва срещу тях. Трапезата на жълтите се превърна в тепих за словесен двубой, а двата лагера се разединиха повече от всякога. 

Ще разкрие ли Джаферович с колко гроша се е завърнала от Арената? Ще продължи ли разделението между мъже и жени при Безстрашните? Ще успеят ли да се обединят на Арената? Непобедими или Безстрашни – кое племе ще триумфира в първата номинационна битка за седмицата? Кой е първият сигурен финалист в четвърти сезон на “Игри на волята: България"? – зрителите ще разберат утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).