Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Теди Кацарова ожени 100 двойки
Автор: Екип Burgas24.bg 11:53 / 29.03.2024Коментари (0)1264
©
Почти сто двойки е оженила досега певицата Теди Кацарова, разкри пред "Телеграф“ самата тя.

В последните години се е превърнала в един от най-желаните подаръци за бракосъчетание като изненада за първия сватбен танц. Поводът е песента "Само ти и аз“, която вече е визитна картичка на нейната кариера.

Крила

"Много съм щастлива, че хората я избират за своя първи сватбен танц. Това е едно признание за работата ни и няма по-силно послание от "Имам ли теб, аз имам крила“, за което завинаги ще съм благодарна на автора Емо Дилчев - светла му памет. На една сватба булката я танцува заедно със съпруга си, сестра си и баща им и плачеха. После ми споделиха, че тази песен я свързват с покойната си майка, като са й я пеели в последните й мигове в болницата. Нямам думи да опиша тези емоции“, сподели Теди.

"Телеграф“ вече писа, че тя ожени и оперната прима Гери Николаева. "Веско не знаеше и като ме видя, се разплака. Аз се опитвам да се сдържам, ама като видя, че всички плачат, и на мен ми тръгват сълзите. На една сватба младоженецът хвана микрофона и я изпяхме в дует. На друга пък бяха подготвили хореография и пушеци за нея. Излизам и музиката не тръгва. Добре, че имах китарист с мен, та спасихме положението, като я изпълнихме акустично“, добавя певицата. 

Кралица

Днес Теди Кацарова ще празнува своя рожден ден. Не е планирала нищо специално, тъй като нейният приятел Ян винаги я изненадва. "Миналата година бяхме в Рим, сега сме в София, тъй като и двамата имаме много работа тук. Много обичаме да пътуваме, без да го планираме. Примерно казва: "Хайде след два дни да отидем в Прага“, и тръгваме. Освен в столицата сме ходили и в Пилзен, където живеят родителите му. Води ме в един красив замък, който отключиха с един огромен ключ специално заради нас. Бяхме в стая с балдахин, басейнът работеше само за нас, направо се чувствах като кралица. Миналата година пък ходихме и с мама, тъй като баща му имаше юбилей. Там обаче много се яде - повече и от България, та си съсипваме диетите“, смее се звездата.

Бензин

Съвсем наскоро тя и половинката й са се върнали от ваканция в Тайланд.

Ето какво разказа за преживяването: "Аз съм влюбена в тази страна и винаги ще се връщам там. Има изключителна енергия, вероятно това се дължи на климата, на религията, много благи хора. Направихме си комуникационен детокс - спираме телефоните, четем книги, ходим на плаж, разхождаме се. Наехме си едно моторче и с него е много добре, че можеш да спреш, където си искаш. Много ходихме и пеша - до 25-30 км сме стигали на ден, но то не се усеща, като ти е приятно, разглеждаш изложби, музеи, забележителности.

А за кулинарния туризъм да не говорим. Имат едни пазари, на които готвят пред теб. Ян опита какво ли не, но понеже всичко им е люто, а аз не обичам, бях основно на плодове и по малко пилешко. Много кокосови орехи изпих, ядох папая, драконов плод, личи, манго и ананас, много гуава, която има вкус между круша и слива, в два вида е - бяла и розова, и има много витамини и минерали, полезни за женската полова система. Има и един плод, който не посмях да опитам - дуриан, тъй като ми миришеше много лошо - едновременно на чесън и бензин, пък е сладък. Само един бонбон с пълнеж от него опитах, но не ми хареса. По хотелите и магазините навсякъде имаше табелки, че не може да го внасяш, може би заради този специфичен аромат“.

Виза

За Теди Кацарова пътешествията са най-добре изхарчените пари.

"Всеки месец си отделяме по 500-1000 лв. за такива почивки през зимните месеци, когато имам най-малко работа. Много хубаво си се намерихме с Ян, такъв тип хипи сме и двамата и обичаме да ходим по автентични места, не в суперлуксозни комплекси. За догодина сме планирали един тур - Камбоджа, Виетнам и Филипините. Във Виетнам съм била преди години, но на другите места не съм. Незабравимо си изкарахме в Парагвай, в Бразилия, където бяхме на водопадите Игуасу. Всъщност най-скъпо е пътуването, нощувките и храната не толкова. Обикновено Ян прави плановете, а аз обичам да го следвам. На него обаче в Пукет не му хареса, тъй като той не обича много шумни места, а там е такъв купон“, споделя още певицата.

Тя казва, че миналата година са изкарали цял месец в Тайланд, докато сега БГ визите са ограничени до 15 дни. Ян с чешкия си паспорт обаче можел и два месеца да стои там. 

Пуска нова песен през май

Теди Кацарова в момента завършва най-новата си песен, която се очаква да излезе през май. "Написа ми я шведският композитор Дейвид Парк, с когото се запознах онлайн през пандемията. Тогава направихме първата му песен, която даде заглавие на последния ми албум "Любов в тъмнината“. После се видяхме и на живо, а сега имам втора песен. Аранжиментът е на Борис Чакъров, предстои ни да снимаме и видеоклип. От 13 г. работя с Коко Кръстев и не си представям вече, че бих могла да работя с друг. Такъв хубав екип сме, той е много креативен и талантлив. Графикът ми за лятото вече се пълни с концерти“, казва звездата.

През следващия месец предстои юбилеят на майка й Силвия Кацарова, който ще бъде официално честван с голям концерт в зала 1 на НДК през ноември. "Ще има много гости, които да я поздравят на сцената. Доста приятни изненади готвим“, издаде още Теди. Тя признава, че не може да приеме още музиката като професия, защото я прави с много любов. "Много съм щастлива, макар че не е лесно да носиш короната на Кацарови“, добавя наследницата на славната група LZ.



Още по темата: общо новини по темата: 5004
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/834 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: