Тийнейджърка се омъжи за 46-годишен беззъб чичка, роди му деца, но съседите...

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
19:00 / 21.03.2018
25570
19-годишна девойка се оплака, че била принудена да се изсели от родния си град заедно с 46-годишния си съпруг заради местните хора, които не гледали с добро око на разликата във възрастта им от 27 години. Бет Телфърд и Анди трябвало да се преместят от Северен Уелс в град Нелсън – на 170 мили разстояние, за да не слушат как съседите обвиняват мъжа в педофилия, съобщава "Мирър“. В родния им град Анди, който е шофьор на автобус, бил наричан "педофил“ от съседите си. Тормозът продължил две години и странната двойка решила да се изсели.

Анди и Бет са заедно от три години и имат двама сина.   Бет, която в момента е домакиня, сподели: "Когато живеехме в Северен Уелс, съседите наричаха Анди "педо“ на улицата през цялото време и ми казваха, че имам проблеми с баща си. Наричаха го педофил дори пред децата и се тревожех, че те ще израснат, слушайки как хората говорят така за баща им. Последната капка беше, когато някой надраска със спрей "педофил“ целия работен ван на Анди. Коментарите, които получавахме, бяха наистина болезнени и аз мразя да виждам Анди толкова разстроен заради това, което казват за него“.  

"Независимо от мнението на хората, ние стоим здраво като двойка и се надяваме, че след като се преместихме, ще имаме ново начало и хората ще ни позволят да сме щастливи във връзката си. Анди е любовта на живота ми и разликата във възрастта не променя нищо“, добавя тя.   Двамата се запознават през 2015 година, когато Анди, който работи като хамалин, помагал на майката на Бет да се нанесе в нова къща.

"Веднага харесах Анди. Той беше такъв джентълмен. Той беше приятел на майка ми и два пъти по-възрастен от мен, затова се притесних какво ще си кажат хората. Но не можех да контролирам чувствата си към него“, разказва Бет.   Две седмици по-късно тя била тази, която го поканила на среща. Оженили се през ноември 2016-а, имат двама сина – на две години и на 9 месеца.

Източник: Блиц

Виж коментарите (6)
Още новини от Любопитни новини:
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).