Трансджендърът Филип изключително популярен в наш университет, води и луксозен живот

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:36 / 29.08.2019
5375
"Бях малтретирана в училище, нанасяли са ми сериозен побой и затова горните ми зъби са изцяло фасети.“ Това споделя трансджендърът Филип, по-известен като Анджелина. Тя споделя през какво е преминала, за да се превърне в 100% жена. Още когато е на 5-6 години той разбира, че не е като останалите. Родителите му смятали, че е гей и го завели на сексолог, който отсякъл, че Филип е транссексуална жена, такива признаци е показал.

"Освен че харесвам мъже аз вътрешно се чувствам като жена“.

21-годишната Анджи е била подлагана на неистов тормоз от съучениците си, заради това, което е. За да се превърне в жена Филип започва първо с премахването на половите органи. "Всъщност започва се с хормонални терапии, феминизиране на лицето и след това отстраняване на мъжките полови органи, но аз започнах отзад напред“, споделя Анджи.

Операциите му са три – на лицето, за смяна на пола  и слагане на бюст.

Днес Филип учи в Техническия университет в София, където е изключително популярен. От личната му страница във Фейсбук става ясно, че води изключително луксозен живот и дори има мъж до себе си. Филип завършва трансформациите със смяна на личната карта, където представил легитимен документ от хирурга, че е със сменен пол, пише "България Днес“.

Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Венета Райкова чукна 50
Вижте всичко, което трябва да знаете за Евровизия 2024
Божана Славкова с нова арт инсталация в Бургас
Важни съвети при варенето на великденските яйца
Защо комарите предпочитат някои хора повече от други?
Чалга легенда: Къпех се и се завивах с пари!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).