Тримата големи от "Мастършеф" ни подготвят изненада? Интересна снимка плъзна из мрежата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:38 / 23.01.2023
855
Тримата големи от "Мастършеф" отново ще готвят заедно, само че не в bTV, а при конкурентите от Нова тв. Андре Токев и Петър Михалчев ще се присъединят към шеф Виктор Ангелов в "Хелс Китчън". Това намекнаха самите шеф готвачи с обща снимка, която разпространиха в социалните мрежи, придружена с иконки на камера и клапа.

Снимката на готвачите предизвика огромно вълнение сред феновете на кулинарните формати. Тройката се събра през 2015 г. за първия сезон на "Мастършеф", но се разпадна три години по-късно, когато шеф Ангелов се премести в Нова. Тогава bTV го замени първо с италианеца Лео Бианки, а после и с шармантната Симвена Роу.

Самите готвачи не крият, че са останали близки и след напускането на Ангелов. И по всичко изглежда, че тройката отново се събира, макар и в друго предаване, пише "Уикенд".

Общата снимка на кулинарните звезди бе пусната в социалните мрежи от Михалчев, който я коментира лаконично – само с думата "Изненада". Феновете веднага разбраха, че се "готви" голям рейтингов удар.

Миналата година шеф Михалчев обяви, че напуска "Мастършеф", намеквайки, че е недоволен от отношението на продукцията към своята персона. Гуруто на японската кухня сподели, че за шефовете в bTV той е останал прост работник, докато други ги третирали като звезди, но без да уточнява подробности.

Шеф Токев пък до последно остана верен на телевизията, която го превърна в звезда. Но от Нова са готови да се преборят за него, давайки му повече шансове за изява.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).