Тузарски меден месец за звездно семейство

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:14 / 18.08.2022
665
Тузарски меден месец прекара капитанката на националния отбор по волейбол на България Елица Василева. Тя и нейният съпруг - сръбската волейболна звезда Александър Атанасийевич, избраха да се уединят в скъп курорт в Черна гора на Адриатическото крайбрежие в края на юли. Двамата са били отседнали в луксозен комплекс на полуостров Лущица, който се намира недалеч от Будва, съобщи "България Днес".

Плажовете там не са пясъчни, а от малки камъчета, но въпреки това привличат туристите с невероятните планински гледки наоколо. Ели и Александър се венчаха на бляскава церемония на 27 май, но едва сега намериха време да се отдадат изцяло един на друг, преди да е започнал новият сезон във волейбола. Василева показа кадри от медения месец, на които е по-влюбена и усмихната от всякога. 192-сантиметровата дупничанка и 202-сантиметровият сърбин делят една обща хавлия на плажа, докато се отдават на взаимни ласки. За развлечение двамата наемат и яхта, с която порят вълните на Адриатическо море.

Стана ясно, че от новия сезон Ели ще носи на гърба си името Атанасийевич. Тя обяви, че ще смени фамилията си след сватбата и ще вземе тази на съпруга си. Бляскавата церемония на двете големи имена на световния спорт бе в Белград. За купона на Ели и Сашо се грижи лично емблематичната сръбска фолкикона Веска Змиянац.  

По-малко от месец след това волейболът събра младото семейство на българска земя. През юни красивата спортистка подкрепяше плътно любимия си в софийската "Арена Армеец" по време на мачовете на Сърбия от Лигата на нациите. На този етап двамата изобщо не мислят да прекратяват кариерите си, въпреки че Ели е на 32 години, а сърбинът през септември ще навърши 31.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).