Уволниха пилот, самозадоволявал се по време на полет

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:36 / 31.10.2016
1149
Пилот на "Британските авиолинии" беше отстранен от длъжност след разпространението на снимки, на които личи как се самозадоволява в пилотската си кабина по време на полет, съобщава "Метро".

Случката се е разиграла на около 11 км височина във въздуха и е можело да застраши живота на пътниците. На снимките се вижда как 51-годишният пилот, на име Колин Глоувър, е поставил краката си на контролното табло, докато ръцете му са заети със съвсем различно нещо от това, което трябва да прави на работа. Има още негови снимки, на които той е хванат гол в тоалетната на самолета. На трети пък се виждат порно списания, оставени в пилотската кабина.

Глоувър отрича той да е на снимките, заснети от други членове на екипажа. Въпреки това обаче те са достатъчно красноречиви, за да заслужат уволнението му.

Според експерти тези действия на пилота е можело да застрашат сериозно живота на пътниците в самолета, който, за щастие, не е попаднал в турбуленция, докато Глоувър се е разсейвал.

Говорител на "Британските авиолинии" потвърди информацията и заяви, че снимките са правени по време на различни полети, тоест това се е случвало многократно. Той отказа да посочи кога са били те, но категорично заяви, че случаят се приема сериозни и е обявено разследване.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Не всеки, дори опитен шофьор, може да чуе тревожното дрънкане
На 52 шашка света с красота и фигура
Този факт за Мона Лиза причинява главоблъсканици вече 500 години
Бургазлии, готови ли сте за добра музика?
Hell’s Kitchen ли гледахме или Ергенът? Годежните пръстени снощи ...
Вижте кой е специалният гост на кинофестивала в Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).