Ужас в наш град! Страшен клоун броди из улиците и плаши децата!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (14)
11:21 / 02.04.2024
1674
Призрачен клоун всява страх от известно време във Варна. Млад мъж, дегизиран като страховития герой от романа "То" на Стивън Кинг, обикаля кварталите "Младост", "Трошево", "Възраждане" и "Владиславово" в късните часове на нощта. За това информират редица притеснени жители на морския град.

"Здравейте, в социалните медии се въртят постове на някакъв клоун, плашат децата, че обикалял през нощта и отвличал хора, убивал ги... Детето ми го е страх, надявам се да е някаква шега. Прилагам снимки. Някой знае ли нещо по въпроса?", пише във Фейсбук притеснен родител.

"Знам го тоя дивак! Споко, безобиден е. Иска внимание. Ако някой го - види да му прати много поздрави от Радо от 12Д, бяхме съученици", споделя друг потребител на социалната мрежа.

Маскирането като подобен страховит клоун не е новост, а мода в социалната мрежа ТикТок и тръгва от САЩ, но явно тук е разтревожила много родители.

За случая от Варна е била информирана и полицията в града.

Виж коментарите (14)
Още новини от Любопитни новини:
1500 лева стартов бонус от BETHUB.bg
Бунтарят срещу традициите: Историята на постмодерния танц
Рибар улови истински звяр
Водят принудително Нойзи в съда
Много интересна родопска рецепта за вечеря
Жена пи само портокалов сок 40 дни, ето какво се случи с нея


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).