Васко Кръпката: Нека младите да гласуват за интелигентен и необвързан с комунистическата партия човек

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:59 / 21.07.2020
1378
Комунизмът си е отишъл, но предпоставките за неговото завръщане са налице. Това каза за предаването "Добър ден, България“ на Радио "Фокус“ Васко Кръпката. Според него настоящият премиер Бойко Борисов няма да подаде оставка, а протестите ще продължат още известно време.

"Да припомня само, че против Пламен Орешарски протестирахме повече от година. Смятам, че той като не си подаде оставка, ще дойдат избори след 7-8 месеца или кога са, и тогава на тези избори той ще се върне на бял кон, защото в очите на неговите симпатизанти – симпатизантите на Борисов са много. Вярвайте ми, те са много в България, и те са повече от тези, които не го харесват. За съжаление тези протести от една страна събуждат гражданско общество, виждаме младите хора, които са будни, които им пука кой ги управлява – това е много хубаво за мен, от друга страна мисля, че му вдигат рейтинга пред неговите почитатели, и той ще се върне на бял кон“, коментира той.

Васко Кръпката изрази надежда, че премиерът все пак ще се оттегли и в управлението ще влязат по-интелигентни. Когато тръгнем да гласуваме, можем да си подберем наистина по-млади, по-интелигентни и най-важното – хора, необвързани с Държавна сигурност и със структурите на БКП от едно време. Достатъчно са ни управлявали ченгета, които осъществиха капитализма. Той апелира младите хора, които протестират, да излязат масово да гласуват за по-млад, по-интелигентен и необвързан с комунистическата партия човек.

"Така се надявам, че България ще тръгне по един по-хубав път“, каза Васко Кръпката.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Маслините ни предпазват и трябва да ги ядем с костилките
В "Ергенът" останаха само две претендентки
Бони загуби в Hell's kitchen, отмъкнаха й победата в последния мо...
Голяма излагация в "Стани богат"
Не всеки, дори опитен шофьор, може да чуе тревожното дрънкане
На 52 шашка света с красота и фигура


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).