Венци Венц и компания направиха голяма простотия по време на път

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:24 / 11.10.2019
1379
Рапърът Венци Венц се показа на покрива на автомобил в движение, а близки приятели правят видео, докато карат в насрещното и се отървават на косъм от катастрофа. Случката се разиграва на междуградски път, докато групата пътува за грандиозен купон извън София.

Автомобилът, в който се возят аверите на татуирания до ушите певец, едва не се забива челно в нищо неподозиращ шофьор. Само и само да снимат и да демонстрират гъзарско поведение пред непълнолетните си почитатели в Инстаграм, Павел и Венци не се съобразяват, че заради необмислените им постъпки и превъзбудено състояние могат да станат причина за сериозна катастрофа.

Повод за събирането и пътуването им стана 30-ият рожден ден на гаджето на Павел – Кристина Нгуен. Екзотичната красавица събра най-близките си в къща за гости в Ловешко. Самата тя също се покатери на покрива на колата. Венци съобщава, че и дъщеричката му е с тях, но къде е детето в тази зловеща ситуация не става ясно, пише "България Днес“.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).